Follow us

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου | Το νέο, ultra chic κούρεμά της κολακεύει κάθε γυναίκα άνω των 50

Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο γνωστές (και κομψές) Ελληνίδες ηθοποιούς, που ωστόσο προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ ως προς την προσωπική της ζωή. Δεν πραγματοποιεί συχνές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο προτιμά να κρατά επαφή με το κοινό της μέσω του Instagram προφίλ της. Μέσα από αυτό, επικοινωνεί με τον δικό της τρόπο μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ δημοσιεύει επιλεγμένες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Όταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ντύθηκε νύφη κάτω από την Ακρόπολη | Οι εξαιρετικά σπάνιες φωτογραφίες από τον πρώτο της γάμο, 25 χρόνια πριν

Μια νέα ανάρτηση έκανε η αγαπημένη ηθοποιός θέλοντας να μας δείξει το νέο της κούρεμα. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ενέδωσε στην top τάση μαλλιών των τελευταίων σεζόν που δεν είναι άλλη από το καρέ (bob cut). Δεν είναι λίγες οι διάσημες Ελληνίδες που αγαπούν το σύγχρονο καρέ - οι Βίκυ Καγιά, Τζένη Μπαλατσινού και Μπέττυ Μαγγίρα είναι μερικές μόνο celebrities που το έχουν υιοθετήσει εδώ και μήνες, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να δείξει πολύ chic και κολακευτικό.

Η Τζένη Μπαλατσινού με το κομψό κούρεμα που κολακεύει κάθε γυναίκα άνω των 50

Μάλιστα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συνιστά μια μεγάλη αλλαγή, δεδομένου ότι τα μαλλιά της πριν ξεπερνούσαν για λίγους πόντους το ύψος των ώμων. Αυτή τη φορά, επέλεξε να τα κόψει αρκετά αφού πλέον τα μαλλιά της φτάνουν περίπου στο ύψος του πηγουνιού, ενώ και η πλαϊνή φράντζα φτάνει λίγο κάτω από τα μάτια της.

Δες την αλλαγή:

Θυμήσου το πριν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ