Follow us

Δούκισσα Νομικού | To serum foundation που λατρεύει χαρίζει ανάλαφρη κάλυψη και λάμψη

Είναι ιδανικό για μικτές / λιπαρές και με τάση ακμής επιδερμίδες, αφού δεν φράσσει τους πόρους.

Δούκισσα Νομικού NDP

Τα serum foundations είναι ένα "νέο" προϊόν που έχει ξετρελάνει σύσσωμο τον κόσμο της ομορφιάς, μιας και κάνουν θραύση στα social media τον τελευταίο καιρό. Οι περισσότερες beauty addicts αλλά και makeup experts τα προτιμούν έναντι των κλασικών foundations και δεν είναι να απορείς γιατί: συνδυάζουν πολλά οφέλη σε ένα μόνο μπουκαλάκι.

No makeup look σε 10' | 7 μικρά μυστικά για ένα πανέμορφο, "barely-there" μακιγιάζ

Αναλυτικότερα, πρόκειται για τα εξαιρετικά λεπτόρρευστα foundations που έχουν ιδιότητες σέρουμ λόγω τόσο της λεπτής υφής τους όσο και των ενυδατικών συστατικών τους. Με λίγα λόγια, μιλάμε για ένα δύο σε ένα καλυπτικό προϊόν που συνδυάζει τα οφέλη ενός σέρουμ και ενός foundation χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα και να δημιουργεί το αντιαισθητικό εφέ μάσκας.

Τα 5 αγαπημένα μας λεπτόρρευστα foundations που γίνονται ένα με το δέρμα

Επίσης, είναι το ιδανικό προϊόν για όσες επιδερμίδες είναι λιπαρές, μικτές ή έχουν τάση για ακμή, μιας και δεν φράσσουν τους πόρους λόγω της oil-free σύνθεσής τους. Παράλληλα, αν είσαι fan του no makeup look και του barely-there μακιγιάζ (δηλαδή του ανύπαρκτου), τα serum-foundations είναι για σένα αφού δημιουργούν μια αψεγάδιαστη, σχεδόν αόρατη βάση που θα βοηθήσει πολύ να έχεις αυτό το εφέ.

Tα 5 καλύτερα foundations για απόλυτη κάλυψη και λάμψη στις ώριμες επιδερμίδες

Απόδειξη και η Δούκισσα Νομικού που έχει πάντοτε άψογη επιδερμίδα και μακιγιάζ, αποτέλεσμα τόσο γενετικής και DNA όσο και σωστής τεχνικής με τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ. H ίδια χρησιμοποιεί το True Match Nude Plumping Tinted Serum της L'Oreal Paris που περιέχει 1% καθαρό υαλουρονικό οξύ για να ενυδατώσει την επιδερμίδα αλλά και χαρίσει ένα plumpy αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Παράλληλα, εξασφαλίζει κάλυψη και λάμψη χάρη στα luminous pigments που περιέχει.

Τέλος, το συγκεκριμένο είναι και μη φαγεσωρογόνο (oil free), δεν φράσσει δηλαδή τους πόρους.

Το foundation:

Δούκισσα Νομικού | To serum foundation που λατρεύει χαρίζει ανάλαφρη κάλυψη και λάμψη
Δούκισσα
Δούκισσα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ