Follow us

Οι καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες για μείωση των ρυτίδων και άμεση λείανση της επιδερμίδας

Τα anti-aging προϊόντα της Tzimas Cosmetics θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη νεανική λάμψη που ονειρεύεσαι.

κρεμες αντιγηρανσης

Η γήρανση της επιδερμίδας απασχολεί πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες, σε όλες τις ηλικίες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι λεπτές γραμμές και ρυτίδες σχηματίζονται ακόμα και σε νεαρές επιδερμίδες, μιας και δεν οφείλονται αποκλειστικά στο πέρασμα του χρόνου αλλά σε μια πληθώρα εξωτερικών και ενδογενών παραγόντων, όπως στη UV ακτινοβολία, στην ατμοσφαιρική ρύπανση αλλά και στο στρες.

Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς τόσο για να προλάβουμε όσο και για να βελτιώσουμε την όψη των πρώτων σημαδιών γήρανσης; Αρχικά, η περιποίηση παίζει ίσως έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στο πώς δείχνει η επιδερμίδα, επομένως η σωστή φροντίδα της από νωρίς, με τα κατάλληλα προϊόντα, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρόσωπό σου.

Φυσικά, το να μείνει κανείς για πάντα νέος είναι αφύσικο και δεν θα έπρεπε να αποτελεί στόχο κανενός. Αντίθετα, η υγιής όψη στο δέρμα, που μας κάνει να νιώθουμε - και επομένως να δείχνουμε - όμορφοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, (πρέπει να) είναι το ζητούμενο.

Σε αυτό το σημείο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η επιλογή των αντιρυτιδικών κρεμών και ορών που θα εφαρμόσεις, καθώς και η συνέπεια στη χρήση τους. Εμείς ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε την αντιγηραντική σειρά της Tzimas Cosmetics που περιλαμβάνει τρία must have anti-aging προϊόντα για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του δέρματος κάθε ηλικίας αφού είναι εμπλουτισμένα με ενεργά συστατικά με αποδεδειγμένη αντιγηραντική δράση.

Τα steps που προτείνεται να ακολουθήσεις για μια σωστή ρουτίνα είναι τα παρακάτω:

#1. Ξεκίνα με τον Ορό Επανόρθωσης Ρυτίδων

Αυτό το serum σε μορφή gel συνδυάζει το υαλουρονικό νέας γενιάς με το εκχύλισμα από το φυτό σπιλανθές, έναν εκπληκτικό συνδυασμό δραστικών που μειώνει άμεσα την ένταση των γραμμών γύρω από τα μάτια και ανασχεδιάζει το περίγραμμα των χειλιών. Η σύνθεσή του συμπληρώνεται από το εκχύλισμα του φυτού μαρούβιου που προστατεύει το δέρμα από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, επαναφέροντας τη φρεσκάδα και τη λάμψη του. Πρόκειται επομένως για έναν ορό που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο (χείλη, μάτια).

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ