Follow us

Μελίνα Νικολαΐδη | "Ορκίζεται" στο ενυδατικό σέρουμ που λατρεύουν και οι Γαλλίδες

To tutorial με το ανάλαφρο makeup που έκανε σε έξοδό της στο Λονδίνο.

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαΐδη

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να είναι μόλις 19 ετών, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ακολουθεί καθημερινά ένα τελετουργικό περιποίησης προσώπου που θα της εξασφαλίσει απαλή, ενυδατωμένη επιδερμίδα. Για την ακρίβεια, η ενυδάτωση και η αντηλιακή προστασία είναι αυτά ακριβώς που χρειάζεται να κάνει κανείς από μικρή ηλικία, ακόμα και πριν τα 20 του.

3 (πολύ απλά) skincare tips που θα ήθελε να γνωρίζει ο 20χρονος εαυτός σου

Η Μελίνα Νικολαΐδη το γνωρίζει αυτό και (ευτυχώς) το ακολουθεί, αφού συχνά πυκνά μάς δείχνει την καθημερινή skincare ρουτίνα της. Μέσα από tutorials στο TikTok μάλιστα μάς έχει συστήσει στα αγαπημένα της προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Μελίνα Νικολαΐδη | Η αγαπημένη της κρέμα προσώπου καταπολεμά αποτελεσματικά τις καφέ κηλίδες

Ένα από αυτά είναι και το σέρουμ ενυδάτωσης που χρησιμοποιεί κάθε πρωί πριν το μακιγιάζ, και τυχαίνει να είναι και το αγαπημένο των Γαλλίδων. Πρόκειται για τον Advanced Génifique της Lancôme, έναν ορό που ενδυναμώνει αποδεδειγμένα το μικροβίωμα, καθώς το βοηθά να αποκαθίσταται 2 φορές πιο γρήγορα από την πρώτη κιόλας σταγόνα. Και όπως γνωρίζουμε ήδη, το ισχυρό μικροβίωμα αποτελεί κλειδί για τη διατήρηση ενός ισχυρού προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας και, ως εκ τούτου, για την απόκτηση πιο δυνατής και πιο υγιούς όψεως σε αυτή.

Το σέρουμ:

Μελίνα Νικολαΐδη | "Ορκίζεται" στο ενυδατικό σέρουμ που λατρεύουν και οι Γαλλίδες

Μάλιστα η Μελίνα τον έχει αγαπήσει τόσο πολύ που όπως λέει έχει αντικαταστήσει το primer που έβαζε παλιότερα πάντα πριν το foundation. Πράγματι, αυτό είναι ένα tip που ακολουθούν και πολλοί makeup experts, που προτιμούν πλέον να εφαρμόζουν ενυδατικά σέρουμ αντί για primers πριν το μακιγιάζ, ενώ πολλές φορές αραιώνουν ακόμα και το foundation με ορούς προσώπου. Κι όλα αυτά για να χαρίζουν ενυδάτωση στο πρόσωπο, έξτρα λάμψη αλλά και πιο ανάλαφρη κάλυψη.

Δες το γρήγορο, ανάλαφρο μακιγιάζ που έκανε σε μια έξοδό της στο Λονδίνο:

@meliina____ Get ready with me με ένα Idôle look για girls lunch στο Λονδίνο!! #LancomeGreece #Idole #makeup #fragrance ♬ original sound - melina

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ