Follow us

Zara Hair | H Zara λανσάρει τα must-have προϊόντα που χρειάζονται τα μαλλιά σου τις γιορτές

Η σειρά Glitter in Gold θα μετατρέψει και το πιο απλό χτένισμα σε σούπερ εορταστικό!

MissBloom TEAM
zara Μαλλια

Πριν από περίπου δύο δεκαετίες, η Zara έπεσε σαν μετεωρίτης στον κόσμο της ομορφιάς με την κυκλοφορία της πολυπόθητης σειράς αρωμάτων της. Αργότερα, το 2021, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων ομορφιάς που προσφέρει επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο με την κυκλοφορία του Zara Make-Up. Τώρα, καθώς πλησιάζει η εορταστική περίοδος για το 2023, η Zara αφήνει το στίγμα της στον χώρο της ομορφιάς για ακόμη μια φορά με τη σειρά Zara Hair. Η επιλογή των συνθέσεων, η επιμέλεια και ο σχεδιασμός της νέας σειράς έγινε από τον διάσημο στυλίστα μαλλιών, δημιουργικό διευθυντή και μακροχρόνιο συνεργάτη της Zara, Guido Palau. Αυτή η διασκεδαστική, τολμηρή εισαγωγή περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα και αποτελεί "ένα μικρό teaser για όσα πρόκειται να συμβούν", δίνοντας μια πρώτη γεύση για όσα θα ακολουθήσουν για τη σειρά Zara Hair το 2024.

Το GLITTER IN GOLD, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου, είναι μια εντυπωσιακή συλλογή που δίνει έμφαση στη μόδα και περιλαμβάνει δύο προϊόντα styling με θέμα το χρυσό και δύο αξεσουάρ styling, γιορτάζοντας την είσοδο του brand στη σφαίρα των προϊόντων για τα μαλλιά. Είναι μια αναφορά στη θέση της Zara ως κορυφαίου προορισμού μόδας για όλους, "από την κορυφή μέχρι τα νύχια".

Πίσω από αυτή τη μίνι συλλογή εύχρηστων προϊόντων για τους εκλεπτυσμένους πελάτες της Zara κρύβεται η απαράμιλλη δημιουργική ικανότητα του Guido. Είναι σαν "make up για τα μαλλιά", εξηγεί. "Μπορείτε να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε πιο διασκεδαστικά look που θα διαρκέσουν μόνο για μια νύχτα."

GOLD GEL

Το πρώτο είναι το Gold Gel, μια απαλή κρέμα με λευκό-χρυσό χρώμα που λειτουργεί όπως ένα highlighter για τα ζυγωματικά και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών. Χαρίζει μια κομψή ψυχρή απόχρωση χωρίς μπρούτζινους τόνους και μπορεί να εφαρμοστεί σε στρώσεις για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ή σε μικρή ποσότητα για διακριτική χρυσαφένια λάμψη. Έχει σχεδιαστεί για να "φιλάει τα μαλλιά", όχι για να τα πνίγει.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ