Η Δανάη Μπάρκα με το κολακευτικό χρώμα κραγιόν που θα φορέσουμε όλες φέτος τον χειμώνα

Και είναι η καλύτερη επιλογή για τις γιορτές που πλησιάζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν υπάρχει τίποτα πιο θηλυκό από το κόκκινο κραγιόν, σε όλες τις αποχρώσεις του - και η Δανάη Μπάρκα έλαμψε με αυτό σε πρόσφατη έξοδό της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε έναν από τους πιο κολακευτικούς τόνους του, που ισορροπεί μεταξύ σκούρου κόκκινου και μπορντό.

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Δανάη Μπάρκα | Το νέο, μοντέρνο κούρεμά της ανήκει στις top τάσεις του χειμώνα

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη τόσο με τον χειμώνα όσο και με τη γιορτινή περίοδο που πλησιάζει, αφού αναμφισβήτητα αποτελεί τη Νο. 1 επιλογή των περισσότερων γυναικών για το festive μακιγιάζ τους. Το σκούρο κόκκινο ή το μπορντό είναι οι all time classic αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, είτε είσαι μελαχρινή είτε ξανθιά. Σίγουρα υπάρχει ο σωστός τόνος που κολακεύει απόλυτα τα δικά σου χρώματα - plus, κάνει τόση αντίθεση με το λευκό των δοντιών σου, που τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο λευκά και το χαμόγελό σου πιο εκθαμβωτικό.

Δανάη Μπάρκα | Φόρεσε το χρώμα σκιάς που κάνει κυριολεκτικά τα καστανά μάτια να λάμπουν

Η Δανάη Μπάρκα συνδύασε το μπορντό κραγιόν της με "ήσυχο" μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο: μια ομοιόμορφη βάση στην επιδερμίδα, λίγο ρουζ και μια λεπτή γραμμή eye liner ήταν αρκετά για να αναδειχθούν τα κόκκινα χείλη της.

Δες το αποτέλεσμα: