Follow us

Δούκισσα Νομικού | Προτείνει το makeup look του ρεβεγιόν που αποπνέει μια "classy πολυτέλεια"

Αν είσαι fan του κλασικού, θα το λατρέψεις.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Το μακιγιάζ του ρεβεγιόν δεν χρειάζεται να έχει πολλά πολλά για να δείξει γιορτινό και glam. Πολλές φορές αρκεί ένα κόκκινο κραγιόν ακόμα και μόνο του, ενώ το glitter και οι πολλές λάμψεις μπορούν να παραλειφθούν.

Ένα κομψό και σχετικά απλό μακιγιάζ για το ρεβεγιόν μάς πρότεινε η Δούκισσα Νομικού, που έδωσε έμφαση στα χείλη τονίζοντας διακριτικά τα μάτια της, για ένα σαγηνευτικό βλέμμα. Η δική της εκδοχή για ένα glam makeup look τα Χριστούγεννα είναι η εξής: καθαρή, διάφανη επιδερμίδα με ομοιομορφία στη βάση, μπεζ ιριδίζουσα (και αρκετά απαλή) σκιά στα μάτια, μαύρο περίγραμμα, τονισμένα φρύδια και φλογερό κόκκινο κραγιόν που "άλλαζε" όλο της το πρόσωπο.

10 sparkly παλέτες ματιών που θα απογειώσουν κάθε γιορτινό makeup look

Για όλα τα παραπάνω θα χρειαστείς ένα καλό foundation και concealer για να καλύψεις τυχόν κοκκινίλες ή άλλες δυσχρωμίες, επιμένοντας στην περιοχή κάτω από τα μάτια που δείχνει συχνά κουρασμένη, καθώς και το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν σε όποιον τόνο επιθυμείς. Οι κανόνες λένε ότι με το κόκκινο κραγιόν δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με το μακιγιάζ των ματιών, όμως αυτό δεν ισχύει πάντα, τουλάχιστον όταν γίνεται με διακριτικό τρόπο. Έτσι, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Δούκισσας και να φορέσεις μια απαλή μπεζ ή καφέ, ιριδίζουσα σκιά και να δώσεις σχήμα και πάχος στα φρύδια για να αναδείξεις το βλέμμα σου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "σπάει" τους κανόνες στο μανικιούρ του χειμώνα | Η cool απόχρωση που επέλεξε

Αν είσαι λάτρης του κλασικού, στοιχηματίζουμε ότι θα λατρέψεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ που αποπνέει μια classy πολυτέλεια.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ