Follow us

Τα "πολυτελή" κουρέματα που θα σε κάνουν να μοιάζεις με mob wife

Τι κούρεμα να ζητήσεις για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς.

κουρέματα 2024 Splash News/Ideal Image

Σε περίπτωση που δεν έχεις ανοίξει τελευταία το TikTok, να σε ενημερώσουμε ότι το clean girl aesthetic αποτελεί παρελθόν και η νέα it τάση στην ομορφιά είναι το mob wife aesthetic. Μια mob wife δεν έχει σκοτούρες, είναι socialite με πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και δεν ανέχεται τις παραξενιές κανενός. Είναι πλούσια, λίγο messy κι αυτό φαίνεται τόσο από το στιλ, όσο κι από το beauty look της. Ποια είναι λοιπόν τα it κουρέματα του 2024 που πρέπει να επιλέξεις για να υιοθετήσεις τη νέα αυτήν τάση;

Το εύκολο χτένισμα που θα χαρίσει έξτρα πόντους κομψότητας σε κάθε εμφάνισή σου

Τα it κουρέματα του 2024 που θα σε κάνουν να μοιάζεις με mob wife

Αν θέλεις να μοιάζεις με αυθεντική mob wife (φέρε στο νου σου την Ginger McKenna στο "Casino") τα μαλλιά σου θα πρέπει να έχουν πλούσιο όγκο- έτσι ώστε να κρύβεις εκεί όλα τα μυστικά σου.

@hairbysuziangelina Replying to @Nancy Blake Guys! I finally did it ❤️ I filmed a full styling video on this hair, to create this bouncy bob! Who wants to see it?? I am loving creating consultation videos for you guys at the moment. I hope youre loving them too! @Lydia Butler so lovely to see you! #bobhair #oldmoneyhair #fancyhair #bouncyhair #bouncyblow #bobhaircut #bobcut #bouncybobhair #blondebob #rootblonde ♬ original sound - Hairbysuziangelina

Για να το πετύχεις αυτό δεν έχεις παρά να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να διανθίσει την κουπ σου με πλούσιο φιλάρισμα, που θα χαρίσει κίνηση στα μαλλιά σου και θα κάνει το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει πιο voluminous. Το φιλάρισμα θα πρέπει ιδανικά να ξεκινά από το ύψος του πηγουνιού, έτσι ώστε να μη θυμίζει το edgy shag.

Όσον αφορά το μήκος των μαλλιών σου, μπορεί να φτάνει είτε λίγο πιο πάνω από το στήθος, αν αγαπάς τα πιο μακριά μαλλιά, είτε μέχρι το ύψος του πηγουνιού αν αγαπάς το καρέ.

Ενώ μπορείς φυσικά να κάνεις χωρίστρα στη μέση, αν θέλεις να κάνεις το κούρεμά σου να δείχνει πραγματικά lux, προτίμησε να κάνεις έντονη χωρίστρα στο πλάι και φράντζα για έξτρα drama.

Όσον αφορά το χτένισμά σου τώρα, επέλεξε ένα voluminous blowout, δηλαδή "αφράτες" μπούκλες με έντονο όγκο, που "φωνάζουν" πολυτέλεια. Για να τις πετύχεις χρησιμοποίησε το σεσουάρ και μία φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα. Τύλιξε κάθε μπούκλα σε roller κι αφού κρυώσουν όλες, ξετύλιξέ τες και βούρτσισέ τες απαλά για να "χαλαρώσουν" και να αποκτήσουν ακόμα πιο πλούσιο όγκο. Φόρεσε την αγαπημένη σου (faux πάντα) γούνα κι είσαι έτοιμη!

Τέλος το quiet luxury | Το mob wife είναι η νέα τάση που κάνει θραύση στα social media

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ