Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Οι ιδιαίτερες μάσκες ποδιών που χρησιμοποιεί είναι viral στην Ιαπωνία

Κάνουν όντως δουλειά;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Με σχεδόν 600.000 ακόλοθους στο Instagram, όπως είναι αναμενόμενο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχεται καθημερινά πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Πρόσφατα αποφάσισε να απαντήσει σε πολλές από αυτές, ανάμεσά τους και μία για τις αγαπημένες της μάσκες ποδιών.

Χριστίνα Μπόμπα | Ο αντιγηραντικός ορός που χρησιμοποιεί είναι best seller παγκοσμίως

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Οι ιδιαίτερες μάσκες ποδιών που χρησιμοποιεί είναι viral στην Ιαπωνία

Προ ημερών είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από το ταξίδι της στην Ελβετία, όπου φαινόταν να απολαμβάνει τη ζεστασιά του σαλέ της παρέα με μια φίλη της, κάνοντας μάσκες ποδιών. "Τα αυτοκόλλητα για τις πατούσες είναι από την Ιαπωνία και απορροφούν τις τοξίνες", έγραψε πάνω στο story της.

Τα λεγόμενα detox foot pads, τα οποία υπόσχονται να απορροφήσουν τις τοξίνες, όσο κοιμάσαι, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιαπωνία. Πολλές μάσκες αυτού του είδους μάλιστα υπόσχονται να μειώσουν τους πονοκεφάλους, να αντιμετωπίσουν την αϋπνία και να θεραπεύσουν την κατάθλιψη. Το πρωί, από λευκό το χρώμα τους έχει γίνει σκούρο καφέ, η "απόδειξη" ότι έχουν δουλέψει.

Υβόννη Μπόσνιακ | Το άρωμα φρεσκάδας που φορά φανατικά τα τελευταία 15 χρόνια

Αν κι έχουν γίνει viral, δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι όντως λειτουργούν. Αντίθετα, μια έρευνα που είχε γίνει, είχε αποδείξει ότι το χρώμα τους αλλάζει λόγω της υγρασίας των ποδιών κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ακίνδυνα για την υγεία, οπότε αν θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις στο επόμενο girls night in απλά για να κάνεις πλάκα με τις φίλες σου, go for it! Αν όμως θες όντως να περιποιηθείς τα πόδια σου, προτίμησε να κάνεις μια ενυδατική μάσκα ποδιών, όπως αυτές που θα βρεις παρακάτω:

Pro Spa Advanced Softening Socks, OPI

Pro Spa Advanced Softening Socks, OPI

Coconut Foot Masks, Sephora Collection (sephora.gr)

Coconut Foot Masks, Sephora Collection (sephora.gr)

Softening Feet Mask, KIKO Milano

Softening Feet Mask, KIKO Milano

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ