Follow us

Βάσια Κωσταρά | Αυτό το μυστικό ακολουθεί για να χαρίζει πλούσιο όγκο και κίνηση στα μαλλιά της

Το tip που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο αν έχεις μαλλιά με λεπτή τρίχα.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία στα μαλλιά μιας γυναίκας είναι ο όγκος συνδυαστικά με την κίνηση. Αυτά εξάλλου προσπαθούμε να πετύχουμε όλες μας όταν επιλέγουμε χτενίσματα και κουρέματα, να έχουν τα μαλλιά μας αυτή τη ζωντάνια που τα κάνει να φαίνονται τόσο λαμπερά, πλούσια και υγιή.

H Naomi Campbell στο haute couture show της Celia Kritharioti | Πώς να αντιγράψεις τα ολόισια και λαμπερά μαλλιά της

Η Βάσια Κωσταρά τα διαθέτει ξεκάθαρα, αφού σε κάθε της εμφάνιση θαυμάζουμε τα πυκνά, γεμάτα κίνηση και ζωντάνια μαλλιά της που ακτινοβολούν υγεία. Φυσικά, το χτένισμα αλά Farrah Fawcett που επιλέγει καθημερινά (κι έχει γίνει πλέον το signature hairstyle της) βοηθά πολύ στο να δείξουν πιο πυκνά τα μαλλιά της, όμως υπάρχει άλλο ένα μυστικό που ακολουθεί πιστά για να ζωντανέψει τα μαλλιά της.

Ευτυχώς για εμάς, η σχεδιάστρια το μοιράστηκε μαζί μας αφού ανέβασε ένα story εφαρμόζοντας το χρήσιμο αυτό tip. Αναλυτικότερα, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο, αναποδογυρίζει τα μαλλιά της και τα χτενίζει ανάποδα, με φόρα από τη ρίζα προς τις άκρες. Με αυτόν τον τρόπο, χαρίζει ένα πιο fluffy εφέ στα μαλλιά, αφού δίνει όγκο στη ρίζα με τη βοήθεια της βούρτσας, γεγονός που συμβάλλει στην όλη κίνηση (αλλά και στην ελαστικότητα της τρίχας). Αυτό το tip μάλιστα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα κόλπα των hair experts, που χρησιμοποιούν διαχρονικά όταν χτενίζουν τις πελάτισσές τους.

Blonde Goddess | Το ξανθό χρώμα μαλλιών που ψηφίστηκε ως το πιο classy (και νεανικό) για το 2024

Δες και στο βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ