Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτει τα λάθη μακιγιάζ που μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες από την ηλικία μας

Όλα όσα έχει μάθει από τη συνεργασία της με τους πιο γνωστούς Έλληνες makeup artists.

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Έχοντας συνεργαστεί με τους πιο γνωστούς Έλληνες makeup artists στα γυρίσματα τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά και στα backstage φωτογραφήσεων, η Μαρία Ηλιάκη έχει μάθει πολλά pro tips, τα οποία συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο Instagram. Αυτό ακριβώς έκανε και προ ημερών όταν αποκάλυψε τα λάθη στο μακιγιάζ που μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες από την ηλικία μας.

Άννα Βίσση | Το νέο χρώμα στα μαλλιά της ανήκει στις top τάσεις της άνοιξης

Όπως λέει στο βίντεο που ανέβασε, είναι πολύ σημαντικό να μην εφαρμόζουμε μεγάλη ποσότητα foundation. "Όσο μεγαλώνουμε, τόσο λιγότερο θα πρέπει να είναι το foundation στην επιδερμίδα", λέει, τονίζοντας πως η μεγάλη ποσότητα προϊόντος τονίζει αντί να καλύπτει τις ατέλειες. "Προσπαθήστε να βρείτε προϊόντα που να είναι λεπτόρρευστα", τονίζει.

Ως δεύτερο λάθος αναφέρει την εφαρμογή της mascara στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. "Τα μάτια φαίνονται έτσι περισσότερο κουρασμένα και μεγαλώνετε τις πιθανότητες να φανούν οι μαύροι κύκλοι", εξηγεί.

Ως τρίτο τώρα λάθος αναφέρει τον υπερτονισμό των φρυδιών με σκουρόχρωμα μολύβια. "Αυτό μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτερες", λέει στο βίντεο.

Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Αντιγόνη Νεοφύτου | Το κούρεμα που την έκανε αγνώριστη

"Το πιο σωστό είναι να φροντίζουμε να είναι το δέρμα μας ενυδατωμένο σωστά και λαμπερό, παρά να δίνουμε λεφτά σε πολύ ακριβές βάσεις, σε πολύ καλυπτικά foundation και concealers που μετά από λίγο σπάνε και κάνουν γραμμές. Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα. Αυτό είναι το μότο το δικό μου μεγαλώνοντας", λέει κλείνοντας το βίντεο με μία δική της συμβουλή.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ