Follow us

Τα προϊόντα μακιγιάζ που οι beauty addicts αγοράζουν ξανά και ξανά εδώ και χρόνια

Τα all time favourite προϊόντα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο νεσεσέρ σου.

προϊόντα μακιγιάζ Splash News/Ideal Image

Ζούμε στην εποχή του TikTok και του short attention span, που όσο γρήγορα ένα προϊόν μακιγιάζ μπορεί να ανέβει στο βάθρο του virality κάνοντας χαμό στα social media, άλλο τόσο γρήγορα μπορεί να ξεχαστεί καθώς το επόμενο next big thing παίρνει τη θέση του. Για αυτόν ακριβώς το λόγο τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα tried & tested προϊόντα, που έχουν αντέξει στο τεστ του χρόνου και έχουν κερδίσει μια σταθερή θέση στο νεσεσέρ όλων των makeup addicts. Μερικά από αυτά τα προϊόντα ανήκουν στην Estée Lauder και την MAC, δύο εταιρείες που εμπιστεύονται εδώ και χρόνια οι λάτρεις του μακιγιάζ και που έχουν πάντα στο kit τους οι κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου.

Όσα νέα λανσαρίσματα και να δοκιμάσουμε κι όσα ιδιαίτερα προϊόντα και να εμφανιστούν στην for you μας, πάντα επιστρέφουμε σε εκείνα τα (πολυ)δοκιμασμένα προϊόντα, που ξέρουμε ότι θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση, τόσο λόγω της καλυπτικής τους ικανότητας, της χρωματικής τους απόδοσης, της μεγάλης διάρκειάς τους ή ακόμα και της πολυχρηστικότητάς τους. Ακολουθούν τα προϊόντα της Estée Lauder και της MAC που αγοράζουμε ξανά και ξανά:

Matte Lipstick στην απόχρωση Russian Red, MAC Cosmetics

Matte Lipstick στην απόχρωση Russian Red, MAC Cosmetics

Δεν υπάρχει makeup lover που να μην έχει τουλάχιστον πέντε κραγιόν MAC στη συλλογή της. Έχουν πλούσιο χρώμα, τέλεια κάλυψη και ταυτόχρονα προσφέρουν άνεση κι ενυδάτωση όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Bronze Goddess Bronzer, Estée Lauder

Bronze Goddess Bronzer, Estée Lauder

Αυτό το bronzer χαρίζει την πιο σαγηνευτική ηλιοκαμένη εμφάνιση στο πρόσωπο, στους ώμους και στο ντεκολτέ, ενώ παράλληλα περιορίζει τη λιπαρότητα και την ανεπιθύμητη γυαλάδα.

Pro Longwear Paint Pot, MAC Cosmetics

Pro Longwear Paint Pot, MAC Cosmetics

Η κρεμώδης σκιά ματιών Pro Longwear Paint Pot χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από τους makeup addicts ως βάση για τα eye looks τους, αφού χάρη στην αδιάβροχη σύνθεση της, είναι ανθεκτική στο νερό και διατηρείται άψογη στα βλέφαρα όλη την ημέρα.

Mineralize Skinfinish, MAC Cosmetics

Mineralize Skinfinish, MAC Cosmetics

Ένα από τα best sellers του brand, η πολυτελής πούδρα λάμψης Mineralize Skinfinish έχει cult following καθώς τονίζει τα ζυγωματικά και φωτίζει τέλεια ολόκληρο το πρόσωπο, αναδεικνύοντας τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του.

Double Wear Stay-in-Place Makeup, Estée Lauder

Double Wear Stay-in-Place Makeup, Estée Lauder

Ισως το πιο εμβληματικό προϊόν της Estée Lauder, το Double Wear Stay-in-Place Makeup λατρεύεται εδώ και χρόνια από τις beauty addicts καθώς χαρίζει προσαρμόσιμη κάλυψη μεγάλης διάρκειας, ιδανική για επιδερμίδες με ατέλειες, ενώ διατίθεται σε ευρεία κλίμακα αποχρώσεων.

Prep + Prime Fix+, MAC Cosmetics

Prep + Prime Fix+, MAC Cosmetics

Το Prep + Prime Fix+ της MAC είναι ένα πραγματικά iconic προϊόν. Περιέχει εκχυλίσματα από πράσινο τσάι, χαμομήλι και αγγούρι, που είναι πλούσια σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Αναζωογονεί, καταπραΰνει και προσφέρει στο κουρασμένο δέρμα την απαραίτητη δόση ενυδάτωσης οποιαδήποτε στιγμή, ενώ μπορεί επίσης να σετάρει το μακιγιάζ, χαρίζοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια, περισσότερη λάμψη και πιο έντονο χρώμα.

Pure Color Creme Lipstick στην απόχρωση Uncontrollable, Estée Lauder

Pure Color Creme Lipstick στην απόχρωση Uncontrollable, Estée Lauder

Χάρη στο σύμπλεγμα Moisture Lock, το Pure Color Creme Lipstick διατηρεί την απαιτούμενη υγρασία στα χείλη, χαρίζοντάς τους άμεσα πιο γεμάτη και πιο λεία όψη, ενώ φυσικά τα "ντύνει" με το πιο υπέροχο χρώμα, το οποίο μάλιστα διαρκεί για έως και 10 ώρες. 

Studio Fix Fluid, MAC Cosmetics

Studio Fix Fluid, MAC Cosmetics

Το foundation για ματ αποτέλεσμα Studio Fix Fluid SPF15 δεν λείπει από το kit κανενός makeup artist κι αυτό γιατί εφαρμόζεται εύκολα, δημιουργεί ένα ομοιόμορφο φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο χαρίζοντας από μέτρια έως πλήρη κάλυψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ