Follow us

Πώς να δείχνεις κομψή στο γραφείο ακόμα και με 10 λεπτά προετοιμασίας

Το cheat sheet για ultra chic εμφανίσεις στο γραφείο ονομάζεται Dyson Airstrait.

Beauty Splash News/Ideal Image

Αν λατρεύεις να πατάς το snooze και τα πρωινά σου είναι -σχεδόν- πάντα χαοτικά, είναι σχεδόν βέβαιο πως οι εμφανίσεις σου στο γραφείο δεν χαρακτηρίζονται απαραίτητα από κομψότητα και στιλ. Υπάρχουν όμως τρόποι να δείχνεις chic ακόμα και με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας το πρωί. Δες παρακάτω πώς:

1. Ίσιωσε τα μαλλιά σου όσο είναι ακόμα βρεγμένα

Το ήξερες ότι μπορείς να ισιώσεις τα μαλλιά σου ενώ είναι ακόμα βρεγμένα για να γλιτώσεις χρόνο; Πρέπει όμως να χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο tool έτσι ώστε να τα στεγνώσεις και ταυτόχρονα να τα χτενίσεις, χωρίς ωστόσο να τους προκαλέσεις φθορά.

Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το ολοκαίνουριο Dyson Airstrait, το οποίο ισιώνει απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά, με αέρα χωρίς καυτές πλάκες και κατά συνέπεια χωρίς φθορά από τη θερμότητα. Μαγικό;

Πώς να δείχνεις κομψή στο γραφείο ακόμα και με 10 λεπτά προετοιμασίας

Did you know? Το styling από βρεγμένα μαλλιά είναι πιο υγιεινό για τα μαλλιά, καθώς όταν είναι βρεγμένα, οι μοριακοί δεσμοί είναι πιο εύκαμπτοι, που σημαίνει ότι μπορούν να διαμορφωθούν χωρίς τη χρήση επιβλαβούς υπερβολικής θερμότητας.

Το μυστικό του Dyson Airstrait κρύβεται στο πανίσχυρο (αλλά ελαφρύ) Μοτέρ Dyson Hyperdymium™. το οποίο δημιουργεί τη ροή αέρα υψηλής ταχύτητας και υψηλής πίεσης που απαιτείται για να στεγνώσει και να ισιώσει τα μαλλιά ταυτόχρονα. Η θερμοκρασία της ροής του αέρα μετράται έως και 30 φορές το δευτερόλεπτο, διασφαλίζοντας ότι δεν υπερβαίνει την απαιτούμενη θερμοκρασία, αποτρέποντας τη φθορά από την υπερβολική θερμότητα και προστατεύοντας τη φυσική λάμψη των μαλλιών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ροή του αέρα προβάλλεται από τους δύο βραχίονες με κλίση 45°, προς τα κάτω και κατά μήκος των μαλλιών, δημιουργώντας έτσι την ένταση που απαιτείται για το ίσιωμα των μαλλιών.

Dyson

Ο αέρας υψηλής πίεσης προβάλλεται ομοιόμορφα σε όλη το μήκος των μαλλιών κατά τη διάρκεια του styling που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί υπερβολική θερμότητα. Τα μαλλιά έτσι στεγνώνουν και φορμάρονται ταυτόχρονα με λιγότερη θερμότητα και με λιγότερη φθορά.

Το ισιωτικό Dyson Airstrait διαθέτει δύο επιλογές styling, από βρεγμένα μαλλιά σε στεγνά (Wet) και απευθείας σε στεγνά μαλλιά (Dry), έτσι ώστε να μπορεί να σε εξυπηρετεί τόσο όταν είσαι φρεσκολουσμένη, όσο και τις επόμενες μέρες.

Dyson

Fun fact, μετά από τρία δευτερόλεπτα αδράνειας, η συσκευή μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία παύσης., οπότε δεν θα έχεις κανένα άγχος στο γραφείο για το αν την έκλεισες ή όχι καθώς έτρεχες να φύγεις από το σπίτι.

2. Χρησιμοποίησε multitasking προϊόντα μακιγιάζ

Τα πολυχρηστικά προϊόντα μακιγιάζ, εκείνα δηλαδή που μπορούν να έχουν πολλές, διαφορετικές χρήσεις στην beauty ρουτίνα σου είναι εκείνα που θα σου λύσουν τα χέρια το πρωί πριν το γραφείο. Χρησιμοποίησε ένα αντηλιακό με χρώμα για να προστατεύσεις την επιδερίδα σου από τις ακτίνες UV, αλλά και για να της χαρίσεις ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ένα κρεμώδες ρουζ για να δώσεις ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπό σου, αλλά και σαν σκιά στα μάτια σου ή κραγιόν και το αγαπημένο σου καφέ μολύβι για να τονίσεις τόσο τα μάτια, όσο και τα φρύδια σου.

3. Ετοίμασε το outfit σου από το προηγούμενο βράδυ

Ακόμα κι αν η beauty ρουτίνα σου είναι καλά οργανωμένη και σχεδιασμένη έτσι ώστε να απαιτεί το λιγότερο δυνατό χρόνο, είναι πραγματικά πολύ εύκολο να σπαταλήσεις ώρες ατελείωτες μπροστά στην ντουλάπα καθώς αναρωτιέσαι τι να φορέσεις. Γι' αυτό σου προτείνουμε να έχεις έτοιμο το outfit σου για το γραφείο από την προηγούμενη μέρα, πράγμα που σημαίνει όχι μόνο ότι θα έχεις επιλέξει τα ρούχα σου, αλλά θα τα έχεις σιδερώσει κιόλας! Bonus points, αν έχεις επιλέξει και τα αξεσουάρ και τα παπούτσια και τα έχεις όλα έτοιμα σε μια γωνιά του δωματίου σου.

Extra Tips!

-Προετοίμασε αποβραδίς ένα εύκολο και υγιεινό πρωινό, όπως overnight oats ή τορτίγια με λαχανικά και τυρί κρέμα, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να φτιάξεις κάτι το πρωί.

-Φρόντισε δίπλα από την εξώπορτα να έχεις όλα όσα είναι χρειάζεσαι την επόμενη μέρα και είναι πολύ πιθανό να ξεχάσεις το πρωί aka τα κλειδιά σου, το πορτοφόλι σου, τα γυαλιά ηλιού και το lip balm σου.

info
Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ