Follow us

Ο πιο όμορφος τρόπος να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Τι θα έλεγες για λίγο beauty shopping στα Hondos Center;

MissBloom TEAM
Hondos Center

Μπορείς να φανταστείς καλύτερο τρόπο να περάσεις την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την 8η Μαρτίου από με ένα beauty shopping spree;

Με αφορμή αυτήν την τόσο σπουδαία μέρα τα Hondos Center εξυμνούν το γυναικείο φύλο σε όλες τις εκφάνσεις του και γιορτάζουν την αξία του, τη δύναμή του αλλά και την πολύτιμη συμβολή του, αναγνωρίζοντας όλα όσα έχει καταφέρει με την πάροδο των χρόνων. Σε ένα κάλεσμα ισότητας των φύλων με ίσα δικαιώματα, τα Hondos Center τιμούν τις γυναίκες και τους αγώνες που έχουν δώσει για να καταφέρουν με συλλογική προσπάθεια αυτά που σήμερα
μας φαίνονται αυτονόητα.

Με τη φιλοσοφία πως η ομορφιά είναι δύναμη αλλά και σύμβολο της γυναικείας απελευθέρωσης, τα Hondos Center στηρίζουν τη γυναικεία ενδυνάμωση, και μας εμπνέουν να αναδείξουμε την εσωτερική μας δύναμη, την προσωπικότητα και τη θηλυκότητά μας σε όλες τις πτυχές της ζωής μας με όλα όσα μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Αν θέλεις να νιώσεις έξτρα όμορφη εκείνη τη μέρα, αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και πήγαινε για ψώνια. Δοκίμασε την Multi Active Day Cream-Gel της Clarins, η οποία χαρίζει λεία και όμορφη επιδερμίδα, ενώ προλαμβάνει την εμφάνιση των πρώτων γραμμών και αποτοξινώνει το δέρμα ή το Ultimune Power Infusing Concentrate της Shiseido, το οποίο περιέχει τη διπλή τεχνολογία αντιγήρανσης ImuGenerationRED, που επιδρά στην ενίσχυση της άμυνας και στη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας.

Όσον αφορά το μακιγιάζ, κάνε στον εαυτό σου ή σε άλλες αγαπημένες γυναίκες της ζωής σου την High Impact High-Fi Full Volume Mascara της Clinique, η οποία είναι ενισχυμένη με ίνες που προσθέτουν εξαιρετικό όγκο στις βλεφαρίδες ή εναλλακτικά το Power Plush Longwear Foundation της Kylie Cosmetics, το οποίο προσφέρει μέτρια κάλυψη, η οποία χτίζεται και προσφέρει έως και 12 ώρες διάρκεια για άνετη καθημερινή εφαρμογή.

Φυσικά, μη φύγεις από το Hondos Center αν δεν προμηθευτείς ένα νέο άρωμα, όπως το Burberry Goddess Eau De Parfum της Burberry, το My Way Eau de Parfum Nectar του Giorgio Armani ή το Gucci Guilty Pour Femme Elixir De Parfum.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ