Παντρεύεσαι το καλοκαίρι; Αυτά είναι τα πιο hot trends στο νυφικό μακιγιάζ

Πάρε ιδέες για τον γάμο σου από το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen και τη SEPHORA.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όσοι παρευρέθηκαν στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου, έζησαν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Παρακολούθησαν από κοντά ένα show υψηλών προδιαγραφών με άρωμα αναγεννησιακής Ευρώπης και 50 celebrities να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό on stage, φορώντας τα πιο κομψά wedding outfits.

Αυτό που συζητήθηκε έντονα τη λαμπερή βραδιά ήταν το μακιγιάζ των διάσημων γυναικών που περπάτησαν στην πασαρέλα. Και είναι απόλυτα λογικό, αφού η ομάδα των beauty experts της SEPHORA, με την καθοδήγηση της Μαρίας Συμνιανάκη, Sephora Europe PRO Makeup Artist, επιμελήθηκε το εντυπωσιακό makeup των κοριτσιών, φροντίζοντας πρώτα για την περιποίηση της επιδερμίδας τους.

Το skincare, άλλωστε, είναι βασική προϋπόθεση για ένα άκρως σαγηνευτικό μακιγιάζ και η SEPHORA team το γνωρίζει πολύ καλά. Έτσι, το beauty pampering των celebrities ξεκίνησε με βελούδινες κρέμες ματιών και serums για βαθιά ενυδάτωση, ώστε να δημιουργηθεί η τέλεια βάση.

Ακολούθησαν εκθαμβωτικά makeup looks – με κόκκινο κραγιόν και μαύρο eyeliner, με λάμψεις στα ζυγωματικά και shimmer στα μάτια, αλλά και με super juicy χείλη- που αποτελούν την απόλυτη έμπνευση για τις summer brides.

Από υψηλής απόδοσης items για τα φρύδια και matte κραγιόν σε bold αποχρώσεις, μέχρι διάφανα lip glosses και πολυτελείς παλέτες με nude και pastel σκιές – όλα Sephora Collection φυσικά- το backstage του Yes I Do Catwalk γέμισε με λαμπερές υφές και προϊόντα, που μπορούν να σας χαρίσουν το νυφικό μακιγιάζ των ονείρων σας.

Fire red lips

Κάτια Ταραμπάνκο

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Άννα-Μαρία Σουπιώνη

Shimmer queens

Μαρίνα Καγιάφα

Έλλη Τσιτσιπά

Ελίνα Καλιτζάκη

Ιωάννα Σαρρή

Modern Cinderella

Nude elegance

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Τάνια Μπρεάζου

Δώρα Κατσικογιάννη

Βασιλική Ρούσσου

Κάτια Δέδε

Φωτογραφίες
Κωνσταντίνος Βαρώτσος
Tonia & Theodore Photography