Follow us

Dreamy peach | Πώς δημιούργησα ένα δροσερό makeup look με το πιο ονειρικό χρώμα

Το peach χρώμα και όλοι οι υποτόνοι του ξυπνούν τον ρομαντισμό μέσα μου.

estee lauder

Σου έχει τύχει ποτέ να νιώσεις ευφορία αντικρίζοντας απλά ένα χρώμα; Ή πολύ περισσότερο, φορώντας το; Αυτό ακριβώς συνέβη σε μένα, όταν αποφάσισα να δοκιμάσω ένα αιθέριο χρώμα στο μακιγιάζ μου, μια απόχρωση που προσωπικά θεωρώ πολύ ρομαντική και μου φτιάχνει κάθε φορά τη διάθεση.

Για την ακρίβεια, έχω το ροδακινί και όλες τις αποχρώσεις του στην καρδιά μου, και μάλιστα από πολύ μικρή. Όποτε το κοιτάω, μου θυμίζει λαχταριστά ροδάκινα αλλά και τα μαγευτικά χρώματα του δειλινού όταν πέφτει ο ήλιος, δύο στοιχεία που για μένα προμηνύουν τον ερχομό του καλοκαιριού, της πλέον αισιόδοξης εποχής του χρόνου. Γιατί ποιος άνθρωπος δεν αγαλλιάζει σκεπτόμενος ότι το καλοκαίρι πλησιάζει, με τον καιρό να "ανοίγει" και το peach χρώμα να αναδεικνύει τη φρεσκάδα της νιότης μας - για όποια ηλικία κι αν μιλάμε, μιας και η νιότη είναι, τελικά, στο μυαλό μας.

Δοκίμασε κι εσύ να ενσωματώσεις το peach χρώμα όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στο μακιγιάζ σου και θα δεις αμέσως τη διάθεσή σου να αλλάζει, μιας και το πρόσωπό σου θα φωτίσει μεμιάς από τον χαρούμενο αυτόν τόνο ενώ θα αναδειχθούν και τα χαρακτηριστικά σου, ανεξαρτήτως τόνου επιδερμίδας.

Περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ