Follow us

Summer brides | Ρωτήσαμε 4 makeup artists ποια είναι τα SOS tips για ένα σταθερό, λαμπερό νυφικό μακιγιάζ

Όλα τα pro makeup tips για αναλλοίωτο νυφικό μακιγιάζ ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.

bride Splash News / Ideal Image

Το μακιγιάζ είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην εμφάνιση μιας γυναίκας, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για την ημέρα του γάμου της. Είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο πρόσωπο, μιας και αναδεικνύει στο έπακρο τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας ενώ είναι γεγονός ότι αν δεν γίνει σωστά, μπορεί μέχρι και να καταστρέψει ένα look. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να δίνεται παραπάνω προσοχή στο νυφικό makeup look, ακόμα κι αν επιλέξεις να κάνεις το πιο απλό μακιγιάζ που υπάρχει - που, σημειωτέον, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Αν ετοιμάζεσαι για τον γάμο σου φέτος το καλοκαίρι (ή την άνοιξη / φθινόπωρο), υπάρχει μια σημαντική παράμετρος που οφείλεις να λάβεις υπόψη σου: οι τρομερά υψηλές θερμοκρασίες ακόμα και από τον Απρίλη (καλή ώρα), η υγρασία αλλά και ο δυνατός ήλιος που αργεί να δύσει το απόγευμα. Πρόκειται για επιβαρυντικές συνθήκες που δεν επηρεάζουν μόνο τα μαλλιά μας αλλά και το μακιγιάζ, αφού μπορούν άνετα να το κάνουν να "λιώσει" - και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου μα καθόλου κολακευτικό.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά tips νυφικού μακιγιάζ που θα σου εξασφαλίσουν άψογη σταθερότητα αλλά και διάρκεια, ακόμα και ώρες μετά το μυστήριο, όση ζέστη κι αν έχει, όσο κι αν επηρεαστείς από τη συγκίνηση ή την ένταση της ημέρας. Πώς; Ρωτήσαμε 4 ταλαντούχους makeup artists με πολλή εμπειρία στο νυφικό μακιγιάζ, και όχι μόνο. Ο κάθε ένας από αυτούς είχε να μοιραστεί μαζί μας τη δική του άριστη τεχνογωσία αλλά και τα μοναδικά tips που εφαρμόζει στις νύφες τη μεγάλη εκείνη μέρα.

Περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ