Follow us

Το μανικιούρ που πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσεις στο επόμενο ραντεβού σου για νύχια

Το χρώμα και το φινίρισμα που είναι η μεγαλύτερη τάση αυτήν την στιγμή.

ανοιξιάτικο μανικιούρ 2024 Splash News/Ideal Image

Pastels for spring? Groundbreaking! Κι όμως το πιο hot χρώμα για αυτήν την άνοιξη είναι (και πάλι) παστέλ και μάλιστα άκρως απολαυστικό. Ο λόγος φυσικά για το butter yellow, την πιο ανοιχτόχρωμη, βουτυρένια εκδοχή του κίτρινου, η οποία πρωταγωνιστεί στο ανοιξιάτικο μανικιούρ 2024. Fun fact, οι αναζητήσεις για "butter nails" αυξήθηκαν κατά 130% μέσα στις τελευταίες εβδομάδες! Πώς μπορείς να υιοθετήσεις λοιπόν την πιο viral απόχρωση στο μανικιούρ σου;

Αγαπάς τα κοντά νύχια; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε το τέλειο χρώμα για αυτήν την περίοδο

Ανοιξιάτικο μανικιούρ 2024 | Αυτό είναι το πιο hot χρώμα τώρα

Φυσικά μπορείς να υιοθετήσεις το βουτυρένιο αυτό κίτρινο τόσο σε μονοχρωματικά nail looks, όσο και french tips. Ο πιο αγαπημένος τρόπος των fashionistas να υιοθετούν την τάση είναι ωστόσο συνδυάζοντάς την με ένα glazed donut φινίρισμα, που χαρίζει έξτρα λάμψη στο τελικό look.

Η εν λόγω απόχρωση ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, ενώ βάζουμε στοίχημα πως τους επόμενους μήνες η παρουσία του στα social media θα είναι ακόμα πιο ισχυρή, καθώς αναδεικνύει τέλεια τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Το χρώμα νυχιών που επιλέγουν όλες οι Ελληνίδες influencers φέτος την άνοιξη

Director's Note: Την τάση έχουν υιοθετήσει ήδη πολλές ξένες αλλά και Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους οι Selena Gomez, Χριστίνα Μπόμπα και Hailey Bieber.

Δες παρακάτω μερικά butter yellow (και glazed butter yellow) nails και πάρε ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σου για νύχια:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ