Follow us

Do it like an it girl | Ο πιο stylish τρόπος να καμουφλάρεις μια bad hair day

Το μυστικό που ακολουθούν τα πιο δημοφιλή it girls του εξωτερικού, αλλά και η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να ξυπνάς και να συνειδητοποιείς ότι τελικά ναι, έπρεπε να λουστείς το προηγούμενο βράδυ. Ο χρόνος είναι κλασικά περιορσμένος, τα μαλλιά σου πολύ λαδωμένα... και τώρα; Τώρα ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις the oldest trick in the (beauty) book: να φορέσεις ένα καπέλο.

"Σαν 20 χρονών κοριτσάκι" | 5 τρόποι που η Ελένη Μενεγάκη δείχνει νεότερη ακόμα και χωρίς μακιγιάζ

Τα jockey ή αλλιώς baseball hats αποτελούν staples στην γκαρνταρόμπα κάθε it girl, αφού ταιριάζουν με τα πάντα, χαρίζουν έναν cool αέρα σε κάθε εμφάνιση, ενώ -ίσως το πιο σημαντικό- μπορούν να καμουφλάρουν κάθε bad hair day.

Όπως βλέπεις κι εσύ στα looks που συγκεντρώσαμε εκτός από το ότι αναβαθμίζουν στιλιστικά ακόμα και το πιο απλό outfit, καλύπτουν μέρος των μαλλιών καμουφλάροντας τη λιπαρότητα στις ρίζες ή ακόμα κι ένα όχι και τόσο πετυχημένο hairstyle.

Μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα και να φορέσεις από πάνω το καπέλο σου ή εναλλακτικά να το συνδυάσεις με braided pigtails, ένα χαμηλό bun ή ακόμα και με ένα low ponytail.

Οι ξένες fashionistas δεν είναι οι μόνες που ακολουθούν αυτό το fashion/beauty hack. Το ίδιο κάνουν και πολλές Ελληνίδες, όπως η Βάσια Κωσταρά και η Έβελυν Καζαντζόγλου, ενώ πρόσφατα μίλησε για αυτό και η Χριστίνα Μπόμπα. Η επιχειρηματίας/influencer ανέβασε ένα story στο Instagram στο οποίο πόζαρε φορώντας ένα baseball hat κι έγραψε: "Trick to wet bad hair day. No time? Wear a jockey hat".

Do it like an it girl | Ο πιο stylish τρόπος να καμουφλάρεις μια bad hair day

Φυσικά κάπου εδώ να πούμε ότι τα καπέλα εκτός από το ότι καμουφλάρουν τις bad hair days, προστατεύουν το πρόσωπο και από τον ήλιο και κατά συνέπεια από τον καρκίνο του δέρματος, τα εγκαύματα και τη φωτογήρανση. Μιλάμε για win-win, όχι αστεία!

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το χτένισμα που θα είναι και αυτό το καλοκαίρι τάση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ