Ψάχνεις κι εσύ το επόμενο κραγιόν που δεν θα αποχωρίζεσαι με τίποτα και που πέρα από λάμψη και εκθαμβωτικό χρώμα θα σου χαρίζει την απαραίτητη περιποίηση στα χείλη; Τότε κράτησε σημειώσεις, αφού η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε πρόσφατα το προϊόν που έχει λατρέψει το τελευταίο διάστημα και που σίγουρα αξίζει μια θέση στη συλλογή σου. Και το καλύτερο; Είναι τόσο οικονομικό, που σίγουρα θα επιλέξεις περισσότερες από μία αποχρώσεις του!
Ο λόγος για το Glow Paradise της L’Oréal Paris, του βουτυρένιου κραγιόν του γαλλικού brand που θα βρεις σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, όποια κι αν είναι αυτή που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά και το προσωπικό σου στιλ. Το εν λόγω προϊόν διαθέτει απαλή, κρεμώδη υφή που γλιστράει εύκολα στα χείλη, δεν κολλάει και δε μουτζουρώνεται, ενώ η υψηλή περιεκτικότητά του σε φυσικό βάλσαμο (92%) προστατεύει τα χείλη από τις καιρικές συνθήκες. Περιέχει ενυδατικό έλαιο ροδιού, ενώ τα φυτικά έλαια και τα κεριά του προσδίδουν υψηλή λάμψη. Είναι επίσης κατάλληλο ακόμη και για πολύ ευαίσθητα χείλη.
Ιδού και η φωτογραφία που μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού, που αποδεικνύει την αγάπη της για το Glow Paradise. Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!