Ομορφιά21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

4 θρυλικά προϊόντα της Kiehl’s… αλλάζουν!

Υπάρχει λόγος τα 4 best sellers προϊόντα της Kiehl’s να αλλάξουν συσκευασία; Υπάρχει και μάλιστα είναι ξεχωριστός!

4 θρυλικά προϊόντα της Kiehl's... αλλάζουν!

Η ενυδατική κρέμα προσώπου Ultra Facial Cream, ο ορός Midnight Recovery Concentrate, η κρέμα ματιών Avocado Eye Cream και η ενυδατική κρέμα σώματος Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter της Kiehl’s μας επιφυλάσσουν μια ευχάριστη έκπληξη! Όχι, τα αγαπημένα σου προϊόντα δεν έκαναν κάποια αλλαγή στις καινοτόμες και αποτελεσματικές συνθέσεις τους, αλλάζουν όμως στις συσκευασίες τους!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! H Kiehl’s έχει φέτος γενέθλια, αφού κλείνει 10 χρόνια στη χώρα μας και το γιορτάζει με τον πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο. Συνεργάστηκε λοιπόν με το brand AtoZGreek και μας παρουσιάζουν τις νέες συλλεκτικές συσκευασίες αυτών των best sellers προϊόντων καθώς και μια συλλεκτική tote τσάντα.

4 θρυλικά προϊόντα της Kiehl's... αλλάζουν!

Made in Greece

Η έμπνευση πίσω από αυτή τη limited edition συλλογή δεν είναι άλλη φυσικά από την Ελλάδα. Οι μύθοι και τα στερεότυπά της, η ομορφιά και τα χρώματά της, τα νησιά και η ενδοχώρα της. Για αυτό λοιπόν και θα δεις να απεικονίζονται έντονα πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων το ελληνικό στοιχεία, αλλά και η πλούσια χρωματική παλέτα της χώρας μας.

4 θρυλικά προϊόντα της Kiehl's... αλλάζουν!

4 θρυλικά προϊόντα της Kiehl's... αλλάζουν!

4 θρυλικά προϊόντα της Kiehl's... αλλάζουν!

Κάνε την καλή πράξη

Η συλλεκτική όμως αυτή σειρά εκτός από τα γενέθλια έχει και έναν ακόμα ιδιαίτερο σκοπό ύπαρξης: μέρος των εσόδων από την αγορά των προϊόντων αυτών και συγκεκριμένα το ποσό των 3.000 ευρώ θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την προσφορά μεταμορφωτικών εμπειριών σε παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η φιλοσοφία της Kiehl’s αποτυπώνεται στην έντονη προσφορά προς την κοινωνία και συνεργάζεται διεθνώς με φημισμένους καλλιτέχνες, οι οποίοι εντάσσονται στις φιλανθρωπικές δράσεις της Kiehl’s χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή. Ηχηρά ονόματα όπως ο Brad Pitt, η Julianne Moore, η Uma Thurman και ο Matthew McConaughey έχουν συνεργαστεί με το φημισμένο αμερικάνικο brand ομορφιάς και φροντίδας.

Follow me on Ιnstagram: Stamati23
Follow me on https://christinamyprincess.wordpress.com/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network