Ομορφιά30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

76o Φεστιβάλ Βενετίας | Μακιγιάζ και μαλλιά που θέλουμε να σχολιάσουμε

Τα σχόλια δικά μας αλλά και δικά σου

beauty εμφανίσεις του 76oυ Φεστιβάλ Βενετίας

Παρότι τέλος καλοκαιριού και με χαλαρή διάθεση, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι μας αρέσει ο glam αέρας του 76oυ Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και ορίστε τι έχουμε να πούμε για μερικές από τις εμφανίσεις που μας έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση. Αρνητική ή θετική, θα το μάθεις παρακάτω:

Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις του 76oυ Φεστιβάλ Βενετίας:

Μοβ αποχρώσεις για την Liv Tyler που μπήκε δυναμικά στο φθινόπωρο με ένα χρωματιστό smokey cat eye look. Σίγουρα έδωσε έμφαση στο υπέροχο χρώμα των ματιών της, αλλά θέλουμε να δούμε από αυτήν και κάτι πιο φρέσκο αβίαστο.

Εδώ έχουμε μπερδευτεί. Παρότι η Scarlett Johansson έκανε φιλότιμες προσπάθειες να ακολουθήσει τις τάσεις, εφαρμόζοντας μεταλλική πορτοκαλί σκιά στα μάτια και δίνοντας στα μαλλιά της το wet εφέ, δεν ξέρουμε αν τελικά όλα αυτά της ταιριάζουν. Από εμάς είναι όχι.

Υποδειγματική εμφάνιση από την Kate Upton που συνδύασε το κόκκινο κραγιόν με ελαφρώς wavy χτένισμα και την λευκή της επιδερμίδα να πρωταγωνιστεί. Σούπερ!

Ατημέλητο wet look και για την Juliette Binoche στο άνοιγμα του Φεστιβάλ σε συνδυασμό με earthy αποχρώσεις στο μακιγιάζ. Πολύ ενδιαφέρουσα αλλά και απρόσμενη εμφάνιση!

Η Jasmine Sanders βασίστηκε σε ένα ιδιαίτερο updo και σε ένα φρέσκο look με έμφαση στα μάτια που μας άρεσε τόσο πολύ.

Η καλύτερη beauty εμφάνιση που έχουμε δει μέχρι στιγμής ανήκει στην Elsa Hosk. Χαμηλό σινιόν, λαμπερή επιδερμίδα, μάτια που κάνουν pop up και κόκκινα χείλη. 10 ΣΤΑ 10!

Μια καλύτερη οπτική του σινιόν για έξτρα έμπνευση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ