Follow us

Σοφία Χατζηπαντελή | 15 φωτογραφίες της νέας κριτού του GNTM που αποδεικνύουν ότι το unibrow είναι το πιο όμορφο beauty statement

Η Ελληνοκύπρια με την ιδιαίτερη ομορφιά, που ξεκίνησε το #unibrowmovement, είναι η πιο αναζωογονητική προσθήκη στο φετινό GNTM.

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram

Η πέμπτη σεζόν του GNTM υποψιαζόμαστε πως θα είναι και η πιο συναρπαστική με την Βίκυ Καγιά να έχει επιστρέψει στη θέση της και η υπόλοιπη κριτική επιτροπή να έχει αλλάξει τελείως. Δίπλα της στην κριτική επιτροπή θα είναι ο περσινός coach, Γιώργος Καράβας, και ο Τάσος Σοφρωνίου, ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή θα είναι η τέταρτη κριτής και ίσως το πιο "συγκλό" new entry στο ριάλιτι μοντέλων.

Οι influencers που δεν φοβούνται να δείξουν τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα τους

Μια μοντέρνα Frida Kahlo

Χωρίς να προσπαθήσει να αλλάξει το στοιχείο που τη διαφοροποιεί, αλλά ανάγοντάς το σε σήμα-κατατεθέν της, η Σοφία Χατζηπαντελή είναι η τρανή απόδειξη πως μερικές φορές οι "ατέλειές" μας είναι αυτές που μας κάνουν "τέλειους".

Με τα ενωμένα φρύδια της αλά Frida Kahlo να είναι η ειδοποιός διαφορά της από άλλα -πιθανόν εξίσου όμορφα- μοντέλα της ηλικίας της, η Σοφία Χατζηπαντελή κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο χώρο του modeling. Έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με brands όπως τα Savage x Fenty by Rihanna και Agent Provocateur, αλλά και φωτογραφίσεις για μεγάλα διεθνή περιοδικά, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως η αποφάσή της να πάει κόντρα στα στερεότυπα ομορφιάς και να διατηρήσει το φυσικό look της τη δικαίωσε.

Επαναστάτρια με αιτία

Στο πρόσωπό της έχουν βρει πολλοί το κίνητρο που ζητούσαν για να αγκαλιάσουν τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά, μιας και το #unibrow δεν είναι μια επιλογή που δεν αφορά αποκλειστικά το σχήμα των φρυδιών, αλλά μια αντισυμβατική στάση ζωής που ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη.

"Φιλική υπενθύμιση ότι ανεξαρτήτως των συγκυριών, του περιβάλλοντος, των ανθρώπων γύρω σας ή οτιδήποτε άλλο: Ξέρω ότι έχετε τη δύναμη να είστε ο εαυτός σας. Εμπιστευτείτε με, έπρεπε να αντιμετωπίσω τόσους ανθρώπους που με κορόιδευαν για το στιλ μου και ποτέ δεν με άλλαξε! Μην αφήνετε τον θόρυβο των άλλων να ακούγεται πιο δυνατά από τη μουσική σας", γράφει σε post της στο Instagram, ενθαρρύνοντας τους ακόλουθούς της να αγαπήσουν τον εαυτό τους ακριβώς, όπως είναι -κάτι που ελπίζουμε να κάνει και για τις διαγωνιζόμενες από την καρέκλα της κριτού στο νέο κύκλό GNTM.

Ακολουθούν 15 beauty φωτογραφίες της, που θα σε κάνουν να αμφισβητήσεις όσα πίστευες μέχρι σήμερα για τα #unibrows:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ