Follow us

Jennifer Lopez | Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της

Τα νέο hair look της μας άφησε άφωνες.

jlo_118728600_1079854589096778_5515214072617281582_n instagram

Η Jennifer Lopez είναι μια από στις celebrities που σίγουρα δεν φοβάται να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της. Από τις αρχές του 2020 την έχουμε δει να εμφανίζεται με διαφορετικά στιλ στα μαλλιά της, αναφορικά τόσο με το χτένισμα όσο και με το κούρεμά της.

Η Jlo τον Ιανουάριο

Η JLo τον Μάρτιο

Με ξανθές ανταύγειες που ήταν πολύ στη μόδα στα τέλη της δεκαετίας του '90 και αρχές του 2000 - εποχές που η τραγουδίστρια μεσουρανούσε.

Το χτένισμά της τον Μάϊο

Με φιλαριστό long bob κούρεμα (lob haircut) και αφέλειες σε ένα cool wavy look.

Δες ακόμη: Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Μπέττυ Μαγγίρα | Δες το νέο της κούρεμα

Παρ' όλα αυτά, η πρόσφατη αλλαγή στα μαλλιά της μάς άφησε άναυδες, καθώς εμφανίστηκε με σούπερ μακριά μαλλιά, κυριολεκτικά σαν μια σύγχρονη Ραπουνζέλ.

Τα λεγόμενα XXL hair αποτελούν μια από τις hot τάσεις γι' αυτό το φθινόπωρο και ο Chris Appleton δεν θα μπορούσε να μην τη δοκιμάσει στην τραγουδίστρια. Τα μαλλιά της αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο μακριά - και σε πιο ανοιχτόχρωμο τόνο - και από την εμφάνισή της στο Super Bowl τον Φεβρουάριο. Ο διάσημος hair artist ανέβασε στο προφίλ του μια εντυπωσιακή φωτογραφία της JLo, όπου απεικονίζεται με πολύ μακριά, φιλαριστά μαλλιά και μακριές αφέλειες, σε ένα επιμελώς ατημέλητο look. Το χτένισμά της μάς θυμίζει κάτι από τα boho χτενίσματα της δεκαετίας του '70, και κάτι μας λέει ότι θα υιοθετηθεί από πολλές ακόμη celebrities.

Εμάς πάντως μας αρέσει πολύ, εσένα;

Πηγή κεντρικής εικόνας: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ