Follow us

Anne Hathaway | Αγνώριστη με το makeup look που αποκάλυψε στο Instagram

Και είναι ό, τι πρέπει για το Halloween που πλησιάζει.

Ένα σκούρο καφέ χρώμα επέλεξε για τη νέα σεζόν η Anne Hathaway, το οποίο συνδυαστικά με την λευκή της επιδερμίδα, της ταιριάζει πολύ

H Anne Hathaway θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη ταινία φαντασίας του Roald Dahl "The Witches" και φροντίζει να μας δείχνει αρκετά backstage στιγμιότυπα από το set της ταινίας στο instagram account της.

Δες επίσης: Chiara Ferragni | Το πρωτότυπο μανικιούρ της που θα θες να αντιγράψεις ASAP

Σε ένα από αυτά, μάς αποκάλυψε το spooky makeup της, με τη βοήθεια του οποίου μεταμορφώνεται στην Grand High Witch, τον ρόλο που υποδύεται στην ταινία. Ομολογουμένως, πρόκειται για ένα άψογο και πολύ προσεγμένο μακιγιάζ που την μετατρέπει σε μια τρομακτική και τρομερή μάγισσα.

Δες το makeup look:

Σε αυτό το φοβερό caption, η ηθοποιός φοράει μια λευκή-ξανθιά περούκα, τα μαλλιά της οποίας έχουν πιαστεί σε έναν πολύ ψηλό κότσο (towering beehive) ή αλλιώς κότσο-κυψέλη, και έχουν πολύ όγκο στην κορυφή. Η makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, φρόντισε να της κάνει ένα εντυπωσιακό smokey eye look με σκούρα μωβ σκιά, ενώ οι ψεύτικες βλεφαρίδες που προσέθεσε έδωσαν ένα έντονα δραματικό τόνο στο βλέμμα της. Το striking look ολοκληρώθηκε με ένα έντονο βαθύ δαμασκηνί, σχεδόν μαύρο, κραγιόν στα χείλη.

Λίγες μέρες μετά, ανέβασε και ένα βίντεο όπου μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα σχετικά με όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για να δημιουργηθούν τα σπέσιαλ εφέ στο μακιγιάζ της, καθώς και με όλες τις τεχνικές που επιστρατεύονται για να της δώσουν το απαραίτητα τρομερό και απόκοσμο look της.

Η πρώτη προβολή της ταινίας στην Αμερική έγινε ψηφιακά στις 22/10 αποκλειστικά στο HBO Max., ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 26/11.

Δες επίσης: Νέα μέρα, νέο hair look για τη Μαίρη Συνατσάκη

Πηγή κεντρικής εικόνας: Splash

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ