Follow us

Dust+Cream | Η ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης προσώπου που θα σε αναζωογονήσει

Και που θα θες να δοκιμάσεις το συντομότερο.

Natural homemade facial masks at home. dragana991

Αποκλείεται να μην έχεις επισκεφτεί έστω μια φορά κάποιο από τα καταστήματα Dust+Cream, και να μην έχεις δοκιμάσει ή αγοράσει κάποιο από τα υψηλής ποιότητας καλλυντικά τους, που ταυτόχρονα είναι και εξαιρετικές value for money επιλογές.

Θα εκπλαγείς λοιπόν όταν μάθεις ότι η γνωστή εταιρεία, εκτός από ρουζ, πούδρες, μάσκαρα, σκιές, βερνίκια νυχιών αλλά και μυρωδάτα αφρόλουτρα και body lotions, μόλις λάνσαρε μια σειρά περιποίησης προσώπου για κάθε ανάγκη και τύπο επιδερμίδας. Η ολοκαίνουρια σειρά "Today is a good day" αποτελείται από πέντε υπέροχες κρέμες, με απίστευτα απαλή υφή και δροσερά αρώματα, μένοντας έτσι πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει στους καταναλωτές νέα και ποιοτικά προϊόντα σε απίστευτες τιμές.

Έτσι κάθε γυναίκα, ανάλογα με τις μοναδικές ανάγκες της επιδερμίδας της, σίγουρα θα βρει την κρέμα προσώπου που της ταιριάζει απόλυτα.

Η σειρά αποτελείται από:

-Την κρέμα σε μορφή gel για 24ωρη ενυδάτωση, που περιέχει ρόδι, πορτοκάλι και αλόη για καθημερινή περιποίηση του προσώπου.

-Την κρέμα με εκχύλισμα τσαγιού και πρόπολης που αποτελεί την ιδανική λύση για πρόσωπα με ανάγκη εξισορρόπησης της λιπαρότητας.

-Την ειδική σύνθεση της κρέμας antipollution με ρόδι και πορτοκάλι που προσφέρει ενυδάτωση αλλά και προστασία από τους ρύπους.

-Την κρέμα ημέρας με εκχυλίσματα πορτοκαλιού και σταφυλιού με τη βοήθεια της οποίας επιτυγχάνεται η σύσφιξη και η αναδόμηση του προσώπου.

-Την κρέμα ματιών για εξάλειψη των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων, που συμπληρώνει με μοναδικό τρόπο τη σειρά.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι οι συσκευασίες των προϊόντων της Dust+Cream είναι από ανακυκλώσιμο υλικό, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την τήρηση της δέσμευσής της να προστατεύει το περιβάλλον με κάθε δυνατό μέσο.

Ανακάλυψε την ολοκαίνουρια σειρά κρεμών, αλλά και όλα τα καλλυντικά της Dust+Cream στα ομώνυμα καταστήματα αλλά και online εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ