Follow us

Olivia Palermo | Το μακιγιάζ της κάτω από την προστατευτική μάσκα

Plus o ευρηματικός τρόπος που φοράει τα μαντήλια της.

Olivia Palermo Pictured After Voting In Dumbo, Brooklyn.

Είναι γεγονός ότι με την υποχρεωτική επιβολή της προστατευτικής μάσκας σε παγκόσμιο επίπεδο, οι συνήθειες στο μακιγιάζ μας έχουν αλλάξει. Το ίδιο και για την Olivia Palermo, τη διεθνούς φήμης trendsetter και πετυχημένη πλέον επιχειρηματία, που έχει μια από τις μεγαλύτερες επιρροές στον χώρο της.

Δες επίσης: Προστατευτικές μάσκες και μακιγιάζ | Πώς τις συνδυάζουν οι celebrities;

Ακόμα και εκείνη, όπως άλλωστε και άλλες celebrities, fashion & beauty addicts, έχουν προσαρμοστεί στις συνθήκες με τον καλύτερο τρόπο. Η 34χρονη socialite δεν έχει σταματήσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στους δρόμους της Νέας Υόρκης - με μεγάλη προσοχή -, ενώ πάντα βρίσκεται στην τρίχα με άψογα χτενισμένα μαλλιά και προσεγμένο μακιγιάζ. Και μπορεί το τελευταίο να κρύβεται πίσω από τη μάσκα, η ίδια παρ' όλα αυτά φαίνεται να συνεχίζει να το κάνει και μάς το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Δες παρακάτω το πρόσφατο snap με το μακιγιάζ της Olivia Palermo:

Απ' ότι μπορούμε να δούμε, η influencer έχει δημιουργήσει ένα αρκετά έντονο μακιγιάζ. Γκρι σκιά στο κινητό βλέφαρο, με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό περίγραμμα των ματιών της και άφθονες στρώσεις μάσκαρα κάνουν το βλέμμα της αρκετά έντονο, μιας και είναι και αυτό που φαίνεται φορώντας τη μάσκα. Τα φρύδια της είναι χτενισμένα όπως πρέπει ενώ δεν έχει αμελήσει να προσθέσει ρουζ στα μάγουλά της για μια όψη υγείας. Το σομόν κραγιόν συμπληρώνει την εικόνα της - στοιχηματίζουμε ότι είναι πολύ σταθερό για να μην αλλοιώνεται από το ύφασμα της μάσκας.

Δες εδώ: Τι να κάνεις για να μη χαλάει το μακιγιάζ σου με την προστατευτική μάσκα

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την απαράμιλλη κομψότητα που τη διακρίνει πάντα, ενώ με το συγκεκριμένο post μάς παρουσιάζει τη νέα σειρά με φίνα μεταξωτά φουλάρια που ξεκίνησε να σχεδιάζει σε συνεργασία με το @lescarf.

Όπως μπορείς να δεις, φοράει ήδη το φουλάρι στο λαιμό της ενώ δηλώνει ότι πρόκειται για το πιο αγαπημένο της αξεσουάρ, που το χρησιμοποιεί με άπειρους τρόπους: ως μαντήλι για τα μαλλιά, τον λαιμό, τον καρπό, ως αξεσουάρ τσάντας και φυσικά ως προστατευτική μάσκα.

Σπάνια μάλιστα θα τη δούμε να κυκλοφορεί με υφασμάτινη ή χειρουργική μάσκα πλέον, αφού προτιμάει να φοράει μαντήλια γύρω από το στόμα και τη μύτη της για να προστατευτεί, λανσάροντας πλέον ένα νέο και στυλάτο trend στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς που πολλές θα σπεύσουν να υιοθετήσουν.

Δες μερικά στιγμιότυπα που τη δείχνουν να κυκλοφορεί με μαντήλι αντί για μάσκα:

Δες επίσης: Olivia Palermo & Nicky Hilton | Η κοινή τους stylish εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

Κεντρική εικόνα: Splash news / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ