Πώς θα καταπολεμήσεις τη φθορά του χρόνου στο πρόσωπό σου

Για πιο αναζωογονημένη, ελαστική και λαμπερή επιδερμίδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, λένε. Σίγουρα πάντως δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας αναφορικά με το δέρμα μας, καθώς τα σημάδια που αφήνει στο πέρασμά του μπορούν ενίοτε να κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει θαμπή, κουρασμένη και σίγουρα όχι όσο φρέσκια και νεανική θα θέλαμε.

Σύμμαχος στην αντιμετώπιση των αναπόφευκτων αυτών αλλαγών στην επιδερμίδα είναι η νέα σειρά LUXIOUS της LA BIORED, που στόχος της είναι να προσφέρει αποτελεσματική αναγέννηση σε αυτή και να νικήσει τα σημάδια και τη φθορά του χρόνου.

H σειρά LUXIOUS της LA BIORED περιλαμβάνει:

-LUXIOUS Regenerative Eye Cream – Κρέμα Ματιών 15ml

-LUXIOUS Regenerative Face Serum – Ορό προσώπου 30ml

-LUXIOUS Regenerative Cream – Κρέμα Προσώπου 50ml

Η ενσωμάτωσή τους στη ρουτίνα περιποίησής σου καθώς και η συνδυαστική χρήση τους μπορεί να κάνει θαύματα στο πρόσωπό σου, με τη βοήθεια των φυσικών συστατικών Factor 8 και Αγγελικού Εστέρα που περιλαμβάνονται στις καινοτόμες συνθέσεις τους. O Factor 8, ένα εξαιρετικά πολύτιμο συστατικό της φύσης που μάχεται το χρόνο, αποκαθιστά την ελαστικότητα και τη συνεκτικότητα της επιδερμίδας., ενώ λειαίνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες. O Aγγελικός Εστέρας είναι η φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας και της φωτογήρανσης.

Δώσε στον εαυτό και στο δέρμα σου μια ευκαιρία ανανέωσης μέσα από μια προσεγμένη θεραπεία νεότητας που θα αναδείξει την γεμάτη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό προσωπικότητά σου, καθώς και την ομορφιά που πηγάζει από μέσα και αντανακλάται στο πρόσωπό σου.

Μάθε περισσότερα στο www.labiored.com .