Follow us

Dakota Johnson | Δες τη wow αλλαγή στα μαλλιά της

Τα νέα της hairstyle τονίζει ακόμη περισσότερο το βλέμμα της.

698569_007

H Dakota Johnson δεν μας έχει συνηθίσει σε συχνές αλλαγές στα μαλλιά της. Οι μελί αποχρώσεις και οι choppy αφέλειες ήταν τα χαρακτηριστικά που διέκριναν τη μακριά χαίτη της.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες, που η ίδια δημοσιοποίησε το νέο της hair look στο Instagram, με αφορμή το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα. Ως επενδύτρια και Creative Director του brand Maude, ίσως έκρινε ότι μια μεγάλη αλλαγή ήταν απαραίτητη για τον νέο της ρόλο.

Δες επίσης: Bella Hadid | Άλλη μια super αλλαγή στα μαλλιά της

Έτσι λοιπόν, εκπλαγήκαμε ευχάριστα όταν είδαμε ότι έβαψε σε μια δραματική black-inked απόχρωση τα XL μαλλιά της και αντικατέστησε τις αφέλειες με μακριές curtain bangs. Χαλαρά layers ολοκλήρωσαν το κούρεμα με τον καλύτερο τρόπο, προσδίδοντάς της έναν σοφιστικέ αέρα σοβαρότητας.

Δες εδώ: Barbara Palvin | Υιοθέτησε τα 2 major hair trends της σεζόν

Η αλλαγή ήταν εντυπωσιακή και η αλήθεια είναι ότι μάς άρεσε πολύ η έντονη αντίθεση του μαύρου των μαλλιών της με τα γαλάζια της μάτια.

Δες την αλλαγή της Dakota Johnson:

Δες πώς ήταν πριν τα μαλλιά της:

Φυσικά είναι πανέμορφη και με τις δύο αποχρώσεις, που τονίζουν εξίσου ωραία το σαγηνευτικό της βλέμμα.

Φαίνεται ότι η καραντίνα και οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε παγκοσμίως έχει κάνει πολλές celebrities (αλλά και πολλές "κοινές θνητές") να ξεσπάσουν στα μαλλιά τους και να κάνουν δραματικές αλλαγές - βλέπε τα ροζ μαλλιά που δοκιμάζουν όλο και περισσότερες stars.

Δες επίσης: Kaia Gerber | Δες το funky χρώμα που έκανε στα μαλλιά της

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ