Follow us

Πώς να φορέσεις στέκες και μαντήλια για τα μαλλιά με στυλ

Χρήσιμες ιδέες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στα zoom meetings σου.

headbands iStock

Αν ψάχνεις ευρηματικούς τρόπους για το πώς να φορέσεις στέκες και μαντήλια για τα μαλλιά με στυλ, τότε τα παρακάτω σε αφορούν.

Τώρα που με το υποχρεωτικό lockdown αναγκάζεσαι να μένεις σπίτι, είμαστε σίγουρες ότι οι hairstyling επιλογές σου περιορίζονται σε έναν απλό κότσο ή μια χαλαρή αλογοουρά. Εάν έχεις βαρεθεί αυτά τα δύο χτενίσματα, και θες να κάνεις κάτι διαφορετικό για να ξεχωρίσεις στα zoom meetings με τους συναδέλφους ή τις φίλες σου, η παρακάτω εναλλακτική θα σε ενθουσιάσει.

Μπορείς να διανθίσεις τον απλό κότσο ή το ponytail με στέκες και μαντήλια, αυτά τα hot αξεσουάρ που τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει στο προσκήνιο και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα χτενίσματά μας. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας τα ενσωμάτωσαν στα fashion shows τους, δίνοντάς μας πολλές ιδέες για να τα φορέσουμε και εμείς.

Δες εδώ: Μακιγιάζ για online meetings | Μάθε όλα τα tips για να εντυπωσιάσεις on camera

Είτε μόνα τους, είτε συνδυασμένα με κάθε λογής χτενίσματα, το μόνο βέβαιο είναι ότι αναβαθμίζουν πολύ τα outfits μας και σίγουρα ξεχωρίζουν ακόμα και μέσα από την κάμερα του υπολογιστή.

Πώς να ενσωματώσεις τις στέκες και τα μαντήλια για τα μαλλιά στα χτενίσματά σου

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σου δώσουν άπειρες ιδέες για τα πιο εντυπωσιακά και girly hairstyles:

Στέκες

Όπως βλέπεις, οι επιλογές σου είναι άπειρες. Μπορείς να αφήσεις λυτά τα μαλλιά σου, είτε ίσια είτε σε ένα απαλό, wavy look. Μπορείς να κάνεις ένα top knot ή messy bun, αλλά και μια περιποιημένη κοτσίδα. Ό, τι και να επιλέξεις, η στέκα σου θα τραβήξει τα βλέμματα, ειδικά αν πρόκειται για κάποια που μοιάζει με έργο τέχνης. Αν από την άλλη πρόκειται για κάποια πιο κλασική στέκα, σκέψου το ενδεχόμενο να φορέσεις μακριά, εντυπωσιακά σκουλαρίκια - με προσοχή, καθώς ενδέχεται να μην ταιριάζουν πάντα αρμονικά μεταξύ τους.

Μαντήλια

Εκτός από την κλασική τους χρήση, τα μαντήλια για τα μαλλιά μπορούν να δείξουν άψογα στο κεφάλι σου. Δέσ' τα στην κορυφή σαν κορδέλα, έχοντας τα μαλλιά είτε μαζεμένα είτε λυτά. Εάν επιλέξεις να κάνεις κότσο, μπορείς επίσης να το φορέσεις σαν κορδέλα στην κορυφή του κεφαλιού ή να το περάσεις γύρω από τη βάση του κότσου αντί για λαστιχάκι. Τέλος, μπορεί να αντικαταστήσει τέλεια το απλό λαστιχάκι για να στερεώσεις με στυλ τις αλογοουρές, τις κοτσίδες ή τα half-up half-down χτενίσματά σου.

Bonus point: σχημάτισε έναν φιόγκο με το μαντήλι, για ένα κοριτσίστικο look n' feel.

Δες επίσης: Τα χτενίσματα που θα σε σώσουν τώρα που οι αφέλειές σου έχουν μακρύνει

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ