Follow us

GNTM | Δες τη Λία με αλλαγμένα μαλλιά μετά την αποχώρησή της

Έχουν μακρύνει αρκετά τα μαλλιά της.

liiachuzhdan_65467929_689726218155011_9091903111302364330_n

Η Λία Τσουζντάν ήταν η παίκτρια που αποχώρησε την περασμένη Τρίτη από το GNTM, και όπως συνηθίζεται, εμφανίστηκε στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" το πρωί της Τετάρτης για να μοιραστεί την εμπειρία της από το παιχνίδι. Η αποχώρησή της έγινε λίγο πριν φτάσει στην τελική πεντάδα, με αυτήν να αποκλείεται από τον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου.

Η Λία ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες που έκανε θεαματικό make over στην εμφάνισή της. Ενώ τη γνωρίσαμε στα castings με μακριά, πλούσια ξανθά μαλλιά, οι κριτές και οι hair experts του δημοφιλούς διαγωνισμού αποφάσισαν ότι θα έδειχνε καλύτερη με κοντό, αγορίστικο κούρεμα. Και έτσι έγινε, αφού ξαφνικά είδαμε τη Λία εντελώς αλλαγμένη - και ανανεωμένη - με το σούπερ κοντό pixie cut της, πάντα σε ξανθιά απόχρωση.

Δες εδώ: GNTM | Σχολιάζουμε το makeover των παικτών: Τα «ναι» και τα «όχι» στις αλλαγές των μοντέλων

Μπορεί η ίδια αρχικά να μην ενθουσιάστηκε με αυτήν την αλλαγή, όμως στην πορεία διαπιστώσαμε όλοι ότι το συγκεκριμένο hairstyling την έκανε πολύ cool, μοντέρνα και της έδινε τον απαραίτητο αέρα ενός supermodel.

Αυτό που παρατηρήσαμε στην προχτεσινή εκπομπή είναι ότι τα μαλλιά της ήταν λίγο διαφορετικά από αυτά που είχε στην πορεία της στο σπίτι. Προφανώς είχαν μακρύνει μετά από τόσο καιρό και η ίδια είχε κάνει ορισμένες μικρές αλλαγές. Είχε αλλάξει το χρώμα της σε ξανθό σαντρέ, ενώ είχε αφήσει μακριές αφέλειες να καλύπτουν το μέτωπό της και να φτάνουν μέχρι και τα μάτια της.

Δες τη Λία όπως ήταν πριν μπει στο GNTM:

Η Λία όπως ήταν μέσα στο παιχνίδι:

Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά την αποχώρησή της:

Δες επίσης: Μαριαγάπη & Αιμιλιάνο | Παραμένουν ζευγάρι και εκτός GNTM (pic,vid)

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ