Follow us

Βρήκαμε τι δώρο θα κάνεις στις κολλητές σου τα Χριστούγεννα

Τα καλύτερα beauty gift sets της αγοράς - θα δυσκολευτείς να διαλέξεις ποιο να δωρίσεις!

christmas iStock

Οι γιορτές πλησιάζουν, τα Χριστούγεννα βρίσκονται πλέον προ των πυλών, και μπορεί φέτος να μη τα γιορτάσουμε ως συνήθως, η ανάγκη όμως να προσφέρουμε δώρα στους αγαπημένους μας παραμένει. Ψάξαμε λοιπόν για σένα τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και σου παρουσιάζουμε έναν οδηγό με τα πιο λαχταριστά gift sets που κυκλοφορούν.

Πρόκειται για ολοκληρωμένες προτάσεις δώρων, που περιέχουν ό, τι μπορεί να χρειάζεται η κολλητή, η συνάδελφος, η αδελφή, η μητέρα σου. Σετ με πολυτελή lip gloss, μικρά κιτ με ενυδατικά προϊόντα για το πρόσωπο, body lotions με εκπληκτικές μυρωδιές, αρώματα και αρωματικά κεριά, σκιές μέσα σε παλέτες που είναι σωστά έργα τέχνης. Η λίστα είναι ατελείωτη και ειλικρινά, μάς ήταν δύσκολο να επιλέξουμε ποια είναι τα αγαπημένα μας.

Και το καλύτερο; Το εντυπωσιακό packaging. Οι πανέμορφες συσκευασίες, πασπαλισμένες με χρυσόσκονη και εμπνευσμένες από τις γιορτινές μέρες που έρχονται, αποτελούν στολίδια από μόνες τους, ικανές να μας φτιάξουν τη διάθεση πριν καν τις ανοίξουμε.

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα περιοριστείς στα δώρα για τις αγαπημένες σου, αλλά θα θες να αγοράσεις κάποιο σετ και για εσένα!

Δες εδώ: Tι κραγιόν μου ταιριάζει; (στα 20, στα 30, στα 40, στα 50+)

"Τι δώρο να πάρω"; Δες παρακάτω τις προτάσεις μας:

Δες επίσης: Jennifer Lopez | Δες το preview της skincare συλλογής της

Κεντρική εικόνα: iStock

Holiday 2020 Eye shadow palettes από Bobbi Brown.

The Body Shop: ΄Σειρά Festive Berry που περιλαμβάνει Body shower gel, Body Scrub, Body Yogurt & Hand cream.

Blu Mediterraneo Vitalizing Set που περιλαμβάνει το Eau de Toilette 30 ml και ένα κερί 70 ml σε μπλε γυάλινο ποτήρι.

Thé des Vignes: Με νότες από λευκό μόσχο, νερολί και τζίντζερ που χαρίζουν ένα διακριτικό και αισθησιακό άρωμα στην επιδερμίδα. Περιλαμβάνει: Thé des Vignes Fresh Fragrance 50 ml • Thé des Vignes Shower Gel 50 ml • Nourishing Body Lotion 50 ml

Lancôme Hypnôse Doll Eyes: Σετ που περιλαμβάνει μάσκαρα, khol μολύβι ματιών και λοσιόν ντεμακιγιάζ.

Σετ πινέλων από τη Laura Mercier.

Σετ με 3 travel-sized Photo Finish Primers προετοιμάζει κατάλληλα την επιδερμίδα για το μακιγιάζ, χάρη στα ωφέλιμα συστατικά που περιέχει. Smashbox

Bouquet d’Oro από την L’Erbolario. Η σειρά περιλαμβάνει άρωμα, κρέμα σώματος, αφρόλουτρο, αρωματικό σαπούνι, αρωματική πούδρα λάμψης, αρωματικό χώρου με ξύλινα sticks.

Το μαγευτικό άρωμα των Nuxe oils τώρα έγινε και Eau de Parfum σε μια ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεση, και μαζί με τη Body Lotion και το κερί, η μυρωδιά τους μάς θυμίζει κάτι από καλοκαίρι.

Hydra-filler plumping cream - Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος της KORRES με το πολύτιμο φρέσκο εκχύλισμα Κρόκου Κοζάνης, για ολική επανόρθωση της όψης του δέρματος.

Σειρά Mythic Oil της L’Oréal Professionnel Paris, με σαμπουάν και επαγγελματικό λάδι μαλλιών για λάμψη και θρέψη.

Σετ φροντίδας σώματος και χειλιών από τη Fresh Line με άρωμα φράουλας και γάλακτος. Εμπλουτισμένο με φυσικά εκχυλίσματα, αυτό το σετ θα ενυδατώσει και θα αναζωογονήσει το δέρμα σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ