Follow us

Η Kate Middleton με το πιο cool χτένισμα της σεζόν στην περιοδεία της

Και είναι πανεύκολο να αντιγράψεις.

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Cardiff Castle

Μπορεί η τριήμερη περιοδεία του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton στη Μεγάλη Βρετανία να έφτασε στο τέλος της, δεν θα μπορούσαμε όμως να μην προσέξουμε τα - πάντα - άψογα μαλλιά της.

Το ζευγάρι επέλεξε να ταξιδέψει με τρένο για να επισκεφτεί πόλεις της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας και να ευχαριστήσει με τον τρόπο του όλους τους εργαζόμενους και εθελοντές που προσέφεραν και προσφέρουν έργο κατά τη δύσκολη αυτή τη περίοδο της πανδημίας.

Δες εδώ: Kate Middleton | Όλα τα παλτό που φόρεσε στην περιοδεία της με τρένο

Τη δεύτερη μέρα του royal tour το ζευγάρι επισκέφτηκε την Κάρντιφ, πρωτεύουσα της Ουαλίας. Η Kate Middleton, κομψή και όμορφη όπως συνήθως, είχε κάνει το πιο girly χτένισμα της σεζόν.

Είχε μαζέψει τα μαλλιά της μισά μισά, σε ένα χαλαρό και κλασικό half-up half-down χτένισμα, με τα υπόλοιπα να πέφτουν σε κυματισμούς στους ώμους της.

Δες τις φωτoγραφίες της Kate Middleton:

Ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις τις ημέρες που βαριέσαι ή δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς πολύ με τα μαλλιά σου, πλην όμως θες να φαίνεσαι περιποιημένη. Τα μισά μαζεμένα μαλλιά αναδεικνύουν τις γωνίες του προσώπου σου, ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα που μένουν λυτά κάνουν το χτένισμα να δείχνει cool και κοριτσίστικο. Η τέλεια λύση για όταν θες μεν να πιάσεις τα μαλλιά σου, αλλά δεν θες να "κρυφτούν" με μια αλογοουρά.

Για πιο ανέμελο και επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα από αυτό της Δούκισσας, μπορείς να αφήσεις μερικές τουφίτσες να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου.

Δες εδώ: Trend Alert | 5 χτενίσματα που θα βλέπεις παντού μόλις τελειώσει η καραντίνα

Κεντρική εικόνα: Splash News / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ