Follow us

Chiara Ferragni | To εύκολο μακιγιάζ της είναι ό, τι πιο ωραίο είδαμε σήμερα

Οι λάμψεις στο πρόσωπό της κλέβουν την παράσταση.

chiaraferragni_130517879_788335481759665_7571049124618080377_n

H Chiara Ferragni, εκτός από σούπερ δημοφιλής fashiοnista, ξέρει να υιοθετεί πολύ καλά και όλες τις τάσεις του μακιγιάζ.

Είτε πρόκειται για τις δημόσιες εμφανίσεις της, είτε για κάποια φωτογράφιση είτε για δουλειά, κατέχει άψογα την τέχνη του μακιγιάζ και τα skills της προσομοιάζουν με αυτά ενός makeup expert.

Είναι εύκολο να το διαπιστώσεις κ' εσύ αν ρίξεις μια ματιά στο instagram της, όπου ανεβάζει τα καθημερινά looks της. Εκτός από τα πάντα stylish ρούχα της, μάς εντυπωσιάζει πάντα και το makeup της, που τονίζει τα φυσικά όμορφα χαρακτηριστικά της και το έντονο βλέμμα της.

Ένα από τα makeup looks της που μας τράβηξε την προσοχή ήταν και το πιο απλό: λίγο ρουζ, λάμψεις στο εσωτερικό των ματιών και στα βλέφαρα, αντί για σκιά, αλλά και στα ζυγωματικά και smudged lips, το trend που επανέφερε εκείνη στο προσκήνιο πριν λίγες μέρες και φαίνεται να το υιοθέτησε για τα καλά.

Δες το post της Chiara Ferragni:

Εδώ μπορείς να δεις κ' εσύ πώς θα βάλεις highlighter like a pro, μιας και οι λάμψεις στο πρόσωπο είναι το σήμα κατατεθέν για το γιορτινό μακιγιάζ μας. Μάλιστα, μόνο το highlighter αρκεί για να δώσεις μια γιορτινή αύρα στο look σου, ακόμα και αν δεν θες να βαφτείς πιο έντονα.

Δες εδώ: Blurred lip stain | Η τάση στα χείλη που θα γίνει η αγαπημένη μας

Δες επίσης: Chiara Ferragni | Δες το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ της

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ