Τζώρτζια Βαϊνά | Δες το υπέροχο bridal beauty look της την ημέρα του γάμου της

Δες τα wow μαλλιά της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, η Τζώρτζια Βαϊνά παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Δρούγκα, λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Δες εδώ: Τζώρτζια Βαϊνά | Παντρεύτηκε τον Νίκο Δρούγκα, λίγο πριν γίνουν γονείς

Με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα, η όμορφη νύφη πόζαρε με το εντυπωσιακό νυφικό της, δίπλα στον σύζυγο και στην κουμπάρα τους, Ραμόνα Βλαντή, που είναι επί χρόνια κολλητή της φίλη.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε, εκτός από την απέραντη χαρά στο πρόσωπό της, αλλά και το νυφικό της που έκλεψε τις εντυπώσεις, δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε το bridal look της, και πιο συγκεκριμένα τα μαλλιά της που ξεχώριζαν.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Τζώρτζια Βαϊνά:

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και μοντέλο επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους του μακιγιάζ της, κάνοντας ένα "ήσυχο" nude makeup look, προσθέτοντας όμως λίγη λάμψη με shimmery σκιά στα βλέφαρά της.

Δες επίσης: Chiara Ferragni | To εύκολο μακιγιάζ της είναι ό, τι πιο ωραίο είδαμε σήμερα

Αναφορικά με το bridal χτένισμα, έκανε έντονους κυματισμούς στα μακριά καστανά μαλλιά της και χωρίστρα στη μέση, ενώ η glam στέκα προσέδωσε έναν girly αλλά και ultra chic αέρα στην εμφάνισή της. Μάς άρεσε αυτό το wavy look της, που ενώ ήταν πλήρως στιλιζαρισμένο, έδινε την εντύπωση ότι η νύφη ξύπνησε με αυτά τα υπέροχα μαλλιά.

Δες επίσης: Μαντώ Γαστεράτου | Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά τη γέννα

Κεντρική εικόνα: Instagram