Follow us

Μόλις ανακαλύψαμε το καλύτερο foundation της αγοράς

Για τέλεια κάλυψη, σαν να μη φοράς απολύτως τίποτα.

Beautiful cheerful woman

Το να βρεις το κατάλληλο foundation για την επιδερμίδα σου μπορεί να είναι μια tricky διαδικασία. Από την υφή μέχρι τη σύνθεση και την απόχρωσή του, πρέπει να τα προσέχεις όλα εάν θες μια τέλεια κάλυψη και διάρκεια στην επιδερμίδα.

Εάν είσαι σε φάση αναζήτησης makeup και αναρωτιέσαι ποιο να επιλέξεις, τότε σου έχουμε ευχάριστα: το νέο The Natural Foundation SPF 20 της SEVEN7EEN είναι ένα ανάλαφρο make up διάφανης, φυσικής κάλυψης που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και σε κάνει να νιώθεις σα να μη φοράς τίποτα!

Η oil- free ενυδατική και lightweight σύνθεσή του χαρίζει μια αναζωογονητική αίσθηση, προσδίδοντας φυσική και απαλή κάλυψη που εξισορροπεί τoν χρωματικό τόνο του δέρματος και ελαχιστοποιεί τις ατέλειες. Επιπλέον, ελέγχει τη λιπαρότητα και διαρκεί όλη μέρα προστατεύοντας την επιδερμίδα από τους ρύπους της ατμόσφαιρας και την ηλιακή ακτινοβολία με SPF 20.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και τελειοποιείται με μια εξελιγμένη σύνθεση ανάλαφρη σαν μετάξι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα marrubium, εκχύλισμα Δενδρολίβανου, Βιταμίνη Ε και ειδικής τεχνολογίας χρωστικές που καλύπτουν φυσικά και γίνονται ένα με την απόχρωση της επιδερμίδας

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και θα το βρεις σε 4 αποχρώσεις που προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ