Jennifer Lopez | Άλλαξε τα μαλλιά της και μοιάζει με "Unicorn Barbie"

Yay or Nay?

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

H Jennifer Lopez δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της. Πότε με το μακιγιάζ, πότε με τα χτενίσματα ή κουρέματα που επιλέγει, μάς κάνει πάντα να θέλουμε να μιλάμε γι᾽αυτήν.

Αυτή τη φορά, αφορμή υπήρξε μια φωτογραφία που ανέβασε ο αγαπημένος της hair stylist Chris Appleton. Παρ᾽ότι έχουμε δει κάθε λογής αποχρώσεις και στυλ μαλλιών στην εκρηκτική τραγουδίστρια, το συγκεκριμένο hair look ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό, που ομολογουμένως δεν το περιμέναμε.

Δες εδώ: Γενέθλια για τη Μαίρη Συνατσάκη | Το ιδιαίτερο video που ανέβασε και η ηλικία της

Ο ταλαντούχος κομμωτής των celebrities επέλεξε να βάψει τα μαλλιά της σε όλες τις αποχρώσεις του μωβ, αναμειγνύοντας σε αυτές λευκό και ασημί. Δημιούργησε έτσι το εφέ "unicorn" στα μαλλιά της, το αγαπημένο αυτό παραμυθένιο πλάσμα που τα τελευταία χρόνια γοητεύει όλο και περισσότερες beauty addicts.

Δες εδώ: 5 εμφανίσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που θα σε εμπνεύσουν για το look της Πρωτοχρονιάς

Και ενώ συχνά βλέπουμε το εφέ του μονόκερου σε διάφορες τεχνικές μακιγιάζ ματιών και προσώπου, να που το είδαμε και στα μαλλιά μιας από τις πιο επιδραστικές stars του πλανήτη.

Δες το νέο look της JLo:

"Unicorn Barbie" γράφει στη λεζάντα του, και έχοντας και το ανάλογο μακιγιάζ με μωβ σκιά στα μάτια και nude κραγιόν, θα μπορούσε άνετα να ήταν μια κούκλα Barbie.

Δες εδώ: Ποιος είπε ότι το γκλίτερ είναι πάντα κιτς; 10 γιορτινά μανικιούρ που αποδεικνύουν το αντίθετο

Στα χέρια του Chris Appleton βέβαια όλα μπορούν να πάρουν άλλες διαστάσεις και το αποτέλεσμα να δείχνει κομψό και υπέροχο, ακόμα και αν δεν πρόκειται για ένα hair style που μπορεί κανείς να υιοθετήσει στην καθημερινότητά του.

Παρόλο που την προτιμάμε με τα κανονικά της μαλλιά, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι ακόμα και αυτό το unicorn style της πηγαίνει πολύ. Τι λες;

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr