Προστασία απο τον ήλιο και τον χειμώνα | Βρήκαμε πώς δεν θα ξεχνάς ποτέ το αντηλιακό σου

Για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα όλο το χρόνο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Το πόσο σημαντικό είναι να φοράς αντηλιακό καθημερινά, ακόμα και τον χειμώνα, πιστευούμε ότι το γνωρίζεις καλά. Ο ήλιος, παρ᾽ότι είναι πολύ επιθυμητός στις ζωές μας, έχει γίνει εξαιρετικά επικίνδυνος τα τελευταία χρόνια. Και ειδικά στην Ελλάδα δεν καίει μόνο τους καλοκαιρνούς μήνες, αλλά καθ᾽όλη τη διάρκεια του χρόνου, και μάλιστα πολύ.

Βέβαια, αντιλαμβανόμαστε ότι καμιά φορά υπάρχει περίπτωση να ξεχαστείς ή να παραλείψεις την αντηλιακή προστασία, προτιμώντας να δώσεις προτεραιότητα στο μακιγιάζ σου. Εδώ έρχεται η εξειδικευμένη αντηλιακή κρέμα με χρώμα (Beige Clair) για πρόσωπο & λαιμό της Dermagor. Πρόκειται στην ουσία για μια BB κρέμα που έχει πολλαπλή δράση, λειτουργώντας ταυτόχρονα και ως αντηλιακό και ως foundation. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις ξανά για το αν παρέλειψες το αντηλιακό από την καθημερινή ρουτίνα σου.

Η πολλαπλή δράση της Dermagor BB Crème είναι η εξής:

-Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από την UVA/UVB ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική ρύπανση.

-Εξισορροπεί την όψη της επιδερμίδας χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα και ομοιομορφία, καλύπτοντας αποτελεσματικά οποιαδήποτ ατέλεια.

-Λειτουργεί ως ασπίδα κατά της πρόωρης φωτογήρανσης και μειώνει τους ερεθισμούς του δέρματος.

Η BB Crème Solaire Teintée FPS 50+ απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή να κολλάει, γι᾽αυτό και είναι ιδανική για μικτό προς λιπαρό δέρμα. Η ευεργετική της σύνθεση περιλαμβάνει πολύτιμα συστατικά που την καθιστούν την ιδανική αντηλιακή φροντίδα για το δέρμα:

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε είναι βιταμίνη με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που διασφαλίζει την προστασία των κυτταρικών δομών από το οξειδωτικό στρες, αποτρέποντας έτσι τη φθορά που σηματοδοτεί την πρόωρη γήρανση. Συμβάλλει επίσης στη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας, καθώς αποτρέπει την απώλεια νερού, ενδυναμώνοντας το υδρολιπιδικό φιλμ που προστατεύει το δέρμα. Προστατεύει από την οξειδωτική βλάβη που προκαλεί η υπεριώδης (UV) ακτινοβολία (φωτογήρανση). Οι ακτίνες UV μπορεί να καταστρέψουν μεγάλο μέρος των φυσικών αποθεμάτων βιταμίνης Ε στο δέρμα.

Ψευδάργυρο

Συστατικό γνωστό για τις αντιμικροβιακές και αντισηπτικές του ιδιότητες, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και τη λιπαρότητα.

Εκχύλισμα πικραλίδας

Το εκχύλισμα πικραλίδας, πλούσιο σε πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης. Μειώνει τα μαύρα στίγματα, εμποδίζει την πρόωρη γήρανση, διευκολύνει την απομάκρυνση των τοξινών και συμβάλλει στην ομοιομορφία της επιδερμίδας. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, η κοινή πικραλίδα αναζωογονεί το δέρμα ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

Υαλουρονικό οξύ

Η σύνθεσή της BB Crème Solaire Teintée FPS 50+ ολοκληρώνεται με υαλουρονικό οξύ, τον σημαντικότερο φυσικό παράγοντα ενυδάτωσης του δέρματος. Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, προλαμβάνει και μειώνει τα σημάδια γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και χαλάρωση.

Η BB Crème Solaire Teintée FPS 50+ περιέχει αντηλιακά φίλτρα σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς υγείας για την προστασία του δέρματος από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UVA/UVB. Προϊόν δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο. Είναι μη φαγεσωρογόνο και δεν περιέχει οινόπνευμα & Parabens.