Follow us

Beauty Editor Approved | Το νέο beauty find που δεν λείπει πότε από την τσάντα μου

Η νέα αγαπημένη #GoodForMe ανακάλυψή μου.

Beauty Pixel Formula

Μερικές φορές τα δυσκολότερα πράγματα που κάνουμε στην καθημερινότητά μας, τα κάνουμε για το καλό μας. Ας πάρουμε για παράδειγμα εμένα: Πηγαίνω κάθε μέρα για personal training στις 8 το πρωί. Το μετανιώνω πικρά στις 07:30; Φυσικά! Νιώθω περήφανη που φροντίζω το σώμα και την υγεία μου στις 09:00; Εννοείται! Καλώς ή κακώς, κάποια πράγματα απαιτούν θυσίες.

Μια ακόμα -όχι και τόσο δύσκολη βέβαια- "θυσία" που κάνω για το καλό τόσο το δικό μου, όσο και το δικό σου, είναι ότι δοκιμάζω όλα τα νέα λανσαρίσματα για να δω αν όντως κάνουν όσα υπόσχονται πριν σου τα προτείνω.

Σαν beauty editor, το να δοκιμάζω όλα τα νέα προϊόντα ομορφιάς είναι μέρος του job description. Ανάμεσα στα προϊόντα ομορφιάς που φτάνουν στο γραφείο μου βρίσκονται πάντα κραγιόν, σαμπουάν, παλέτες σκιών, αρώματα, αλλά και wellness items. Τα προϊόντα που πάντα αγαπώ να δοκιμάζω πρώτα είναι τα αποσμητικά, γιατί το να μυρίζω ωραία είναι πάντα κάτι που με κάνει να νιώθω όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η νέα αγαπημένη #GoodForMe ανακάλυψή μου

Το σπουδαιότερο find του τελευταίου μήνα είναι λοιπόν με διαφορά το ολοκαίνουριο Magnesium Dry, το πρώτο NIVEA αποσμητικό με φυσική προστασία κατά του ιδρώτα. Αναπτύχθηκε προσεκτικά μετά από έξι χρόνια ερευνών για να καλύψει τις ανάγκες όλων εμάς, που τρέχουμε και δεν φτάνουμε, αλλά πάντα αναζητάμε αποτελεσματικές λύσεις, που να ανταποκρίνονται σε ένα πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής.

Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου ήταν ότι σε αντίθεση με τα περισσότερα αποσμητικά που βρίσκουμε στην αγορά, δεν περιέχει καθόλου αλουμίνιο και οινόπνευμα. Περιέχει όμως ένα άκρως συναρπαστικό συστατικό, που το κάνει ξεχωριστό και ταυτόχρονα εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Beauty Editor Approved | Το νέο beauty find που δεν λείπει πότε από την τσάντα μου

Αναφέρομαι στο φυσικό μαγνήσιο, το οποίο στον οργανισμό μας ενισχύει την απόδοσή μας κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποθεραπεία και στη ρύθμιση του οργανισμού μας. Η NIVEA αντλώντας έμπνευση από τα οφέλη του, το εφαρμόζει ως καινοτόμο συστατικό μιας αξιόπιστης προστασίας κατά του ιδρώτα. Η καινοτόμα σύνθεση του NIVEA Magnesium Dry ενώνει τις δυνάμεις του μαγνησίου που υπάρχει στη φύση, με εκείνες του στεατικού οξέως, ενός σημαντικού συστατικού φυτικών ελαίων που συναντάμε στο ανθρώπινο σώμα, με αποτέλεσμα να παρέχει αποτελεσματική προστασία κατά του ιδρώτα και των οσμών κι εμείς να διατηρούμαστε δροσερές και μοσχομυριστές με τον πιο φυσικό τρόπο.

Σαν beauty editor βέβαια, δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στα δύο υπέροχα αρώματα, στα οποία κυκλοφορεί: Τις μέρες που θέλω ένα πιο φρέσκο και "καθαρό" άρωμα, επιλέγω το αποσμητικό Magnesium Dry Fresh Roll-on στην τιρκουάζ συσκευασία, ενώ τις μέρες που έχω μια πιο girly και ρομαντική διάθεση, επιλέγω το Magnesium Dry Original Roll-on στη ροζ συσκευασία, το οποίο έχει ένα υπέροχο άρωμα από λευκά άνθη και μόσχο.

Περιττό να πω ότι από τότε που το δοκίμασα το νέο NIVEA Magnesium Dry, δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου!

Δες το βίντεο με τις δικές μου, αλλά και τριών άλλων editors των Αττικών Εκδόσεων, #GoodForMe συνήθειες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ