Follow us

Πώς να χαλαρώσεις στο μπάνιο σου μετά από μια εξαντλητική ημέρα

Μετάτρεψε το μπάνιο σου σε ένα χαλαρωτικό spa με μυρωδιές που εμπνέουν τη χαρά και την αισιοδοξία.

bath iStock

Όλες μας έχουμε στο ενεργητικό μας μια τουλάχιστον περίοδο που έχουμε βαφτίσει ως "δύσκολη και εξαντλητική": Οι πολλές ώρες στο γραφείο, τα deadlines, το άγχος να τα προλάβουμε όλα, η κίνηση στους δρόμους σε συνδυασμό με τις εξελίξεις της καθημερινότητας με τις οποίες βομβαρδιζόμαστε, μπορούν πολλές φορές να μας ρίξουν ψυχολογικά, ακόμα και να μας αποδυναμώσουν.

Γι᾽ αυτό και θεωρούμε πολύ σημαντικό να αφιερώνεις λίγη ώρα κάθε βράδυ για να χαλαρώσεις το μυαλό και το σώμα σου και να αποφορτιστείς απ᾽όλη την πίεση της ημέρας. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Ευτυχώς πολύ εύκολα, και μάλιστα στο μπάνιο σου, με τη νέα vegan σειρά Aromatics της Papoutsanis. Ιδίως εν όψει των γιορτών, αυτή η μικρή πολυτέλεια που θα χαρίσεις στον εαυτό σου μπορεί να είναι πολύ ευεργετική.

Πώς να χαλαρώσεις στο μπάνιο σου μετά από μια εξαντλητική ημέρα

Τα αναζωογονητικά, μυρωδάτα αφρόλουτρα και οι περιποιητικές κρέμες σώματος και χεριών, υπόσχονται να προσφέρουν μία υπέροχη αίσθηση ευεξίας όλη μέρα. Μετάτρεψε το μπάνιο σου σε ένα χαλαρωτικό spa με μυρωδιές εμπνευσμένες από τους μεγαλύτερους οίκους αρωμάτων: Aromatics Love με άρωμα Γιασεμί και Σανταλόξυλο, Aromatics Free με άρωμα Άνθη Πορτοκαλιάς και Λεβάντα και Aromatics Hope με άρωμα Περγαμόντο και Λευκό Τσάι.

papoutsanis

Tα χαρούμενα χρώματα των συσκευασιών θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα μιλήσουν στην καρδιά σου μέσα από εμψυχωτικούς στίχους γνωστών Ελλήνων ποιητών, ενώ η εμπειρία της περιποίησης μέσα από τις εξαίσιες μυρωδιές θα σού χαρίσουν ένα αίσθημα αισιοδοξίας, δύναμης και ελπίδας, αξίες που τόσο έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η σύνθεση των προϊόντων είναι 100% vegan και δρα πολυεπίπεδα χάρη στην αλόη, τα prebiotics που θρέφουν την επιδερμίδα και τη βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση. Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς Love φέρουν την πρωτοποριακή, πατενταρισμένη αρωματική τεχνολογία Vivascentz™ που αποδεδειγμένα βοηθά στην προαγωγή του ευζήν.

Άναψε λοιπόν μερικά αρωματικά κεριά που δρουν εξίσου χαλαρωτικά, και αφέσου σε μια ολοκληρωτική εμπειρία φροντίδας. Μην αμελήσεις την ενυδάτωση του δέρματος και των άκρων σου με τις ενυδατικές κρέμες της σειράς.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ