Follow us

Τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας

Μείωση ρυτίδων; Λάμψη; Ανόρθωση και σύσφιγξη ή μήπως βαθιά ενυδάτωση; Όποια και να είναι η βασική ανάγκη της επιδερμίδας σου, έχουμε την ιδανική σειρά περιποίησης για εσένα.

Beauty Istock Photo

Το ήξερες ότι κατά τη γέννηση μας το 75% του συνολικού βάρους μας είναι νερό, ποσοστό το οποίο κατά την ενήλικη ζωή, στην καλύτερη των περιπτώσεων, γίνεται 60%; Οι αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες και η φυσική γήρανση της επιδερμίδας οδηγούν στη μείωση των επιπέδων υγρασίας στην επιδερμίδα με αποτέλσμα η επαρκής ενυδάτωση της να αποτελεί το θεμέλιο της υγείας της. Η ηλικία, το lifestyle, το κλίμα, αλλά και οι εξωτερικές επιθέσεις "γεννούν" ωστόσο νέες ανάγκες, που απαιτούν μοναδικές λύσεις με τη μορφή στοχευμένων σειρών περιποίησης.

Η Lierac γνωρίζοντας πως δεν έχουμε όλες τις ίδιες ανάγκες στην αντιγηραντική μας φροντίδα, προσφέρει διαφορετικές, αποτελεσματικές προτάσεις για να καλύψει κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σε κάθε δεκαετία της ζωής μας. Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για να βρεις τα προϊόντα εκείνα, που ταιριάζουν καλύτερα στη δική σου επιδερμίδα:

Για μείωση των σημαδιών γήρανσης

Όσο περνούν τα χρόνια, το κολλαγόνο της επιδερμίδας μειώνεται με αποτέλεσμα το είδωλλό σου στον καθρέφτη να μη θυμίζει εκείνο που έβλεπες μία δεκαετία πριν.

Αν θέλεις να μειώσεις τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σου δεν έχεις παρά να εμπιστευθείς τη σειρά Premium. Στην καρδιά της σύνθεσης της βρίσκεται το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εξαπεπτίδιο FX το οποίο μιμέιται τη δράση της πρωτεΐνης FOXO, που προστατεύει τα βλαστοκύτταρα και συμβάλλει στην αναγέννηση της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα; Πιο λείες ρυτίδες, ακόμη και στις πιο βαθιές, λιγότερο ορατές κηλίδες και πιο σφριγηλοί πόροι. Με άλλα λόγια, η πιο βελούδινη, αναδομημένη και νεανική επιδερμίδα, που είχες ποτέ.

Για αποτοξίνωση της επιδερμίδας και λάμψη

Σύμφωνα με τον Δρ. Δρ Jean-Marc Robin, εμπειρογνώμων στη διατροφική και περιβαλλοντική ιατρική, η αποτοξίνωση και η επανενεργοποίηση του οργανισμού είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση της τοξινικής γάρανσης.

Για να την πετύχεις, κάνε σύμμαχό σου τη σειρά Supra Radiance, η οποία είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα λευκού μαρρούβιου κι έτσι συμβάλλει στην αποτοξίνωση και έπειτα στην επανενεργοποίηση των κυττάρων. Το αποτέλεσμα είναι λαμπερή και ανανεωμένη επιδερμίδα με βελτιωμένη υφή και λιγότερες ρυτίδες - η επιδερμίδα των ονείρων σου δηλαδή.

Για επαναφορά του οβάλ του προσώπου και της σφριγηλότητας του περιγράμματος

Τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας

Αν θέλεις να επαναφέρεις το οβάλ του προσώπου σου και τη σφριγηλότητα του περιγράμματός του, χωρίς όμως να κάνεις lifting, υπάρχει λύση κι ακούει στο όνομα Lift Integral.

Βασισμένη στις συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές lifting + injection, η εν λόγω σειρά είναι η πιο εξελιγμένη σύνθεση αντιγήρανσης, η οποία χάρη στο συνδυασμό εκχυλίσματος μαονιού και μωβ τουλίπας, χαρίζει αποτέλεσμα ενέσιμου lifting στην επιδερμίδα. Σύσσωμη η αντιγηραντική "οικογένεια" της Lift Integral, δουλεύει 24/7 για να σου προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα σύσφιγξης και μια επιδερμίδα λαμπερή, νεανική, υγιή και τονωμένη.

Θα λατρέψεις επίσης το άκρως θηλυκό δροσερό άρωμα της σειράς με απολαυστικές λουλουδένιες νότες λευκής φρέζιας, γιασεμιού sambac, άγριων μούρων και βελούδινου σανταλόξυλου.

Για ενυδάτωση, οξυγόνωση, επαναπύκνωση και άμεση αίσθηση δροσιάς

Lierac

Αν η βαθιά ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη της επιδερμίδας σου, τότε η σειρά Hydragenist, η οποία είναι βασισμένη στην αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών, είναι η πλέον ιδανική για εσένα. Μόλις την κάνεις τη star της ρουτίνας σου, θα νιώσεις πως δίνει νέα πνόη στην επιδερμίδα σου: Χάρη στο σύμπλοκο Hydra O2, μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα επαναπυκνώνεται εντατικά και οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές δείχνουν ολοένα και λιγότερο ορατές. Με άλλα λόγια, είναι ακριβώς το boost που χρειάζεται η επιδερμίδα σου για να λάμψει από υγεία.

Πέρα όμως από τη μοναδική της σύνθεση σε κερδίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη, οι δροσερές υφές, αλλά και το εκλεπτυσμένο και υπέροχα θηλυκό άρωμα της με νότες ροδόνερου, γιασεμιού και γαρδένιας.

info
Βρες τα προϊόντα Lierac στα φαρμακεία, lierac.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ