Follow us

Δημιούργησε αμέτρητους, συναρπαστικούς συνδυασμούς με μόλις τρία special-edition κραγιόν MAC VIVA GLAM x KEITH HARING

Με την αγορά ενός MAC VIVA GLAM lipstick, προσφέρεις στο κοινό καλό αφού το 100% των εσόδων από την πώλησή τους δωρίζεται σε τοπικούς οργανισμούς που αγωνίζονται για ίσα δικαιώματα για όλους.

mac

Το μακιγιάζ, όπως όλες γνωρίζουμε, λειτουργεί ως όχημα όχι μόνο για να αναδείξει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε όμορφες και με αυτοπεποίθηση. Λειτουργεί επίσης και ως εκείνο το μέσο που βοηθάει όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και άλλων διαφορών, να εκφράσουν τη δημιουργικότητα που κρύβουν μέσα τους και να πουν διάφορα πράγματα για τον εαυτό τους, χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσουν.

Άξια πρεσβευτής όλων των παραπάνω είναι η MAC Cosmetics, η οποία έχει στον πυρήνα των αξιών της τις αξίες της ελεύθερης και ισότιμης αυτοέκφρασης, της ομορφιάς, της δημιουργίας αλλά και της προσφοράς. Και αυτή τη φορά το αποδεικνύει έμπρακτα με το κίνημα VIVA GLAM!.

Από το 1994, το MAC VIVA GLAM έχει συγκεντρώσει πάνω από $500,000,000 παγκοσμίως – και συνεχίζει. H MAC γιορτάζει τα 27 χρόνια προσφοράς του 100% της αξίας των κραγιόν VIVA GLAM με τρεις ειδικές εκδόσεις του εμβληματικού κραγιόν, φέροντας τη χαρακτηριστική χρωματική παλέτα του Keith Haring.

Δημιούργησε αμέτρητους, συναρπαστικούς συνδυασμούς με μόλις τρία special-edition κραγιόν MAC VIVA GLAM x KEITH HARING

Και αυτά τα τρία χρώματα είναι τα εξής: ένα λαμπερό κίτρινο (St. Marks Yellow), ένα φωτεινό μπλε (Canal Blue) και ένα φλογερό κόκκινο (Red Haring), εμπνευσμένα από την street pop art και τη ματιά του Keith Haring, του αείμνηστου street pop artist της δεκαετίας του '80.

mac

Το τελείωμά τους είναι matte και frosty, αφήνοντας ένα bold χρώμα στα χείλη, ενώ μπορούν να συνδυαστούν και μεταξύ τους για σαγηνευτικούς, απεριόριστους χρωματικούς συνδυασμούς που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο και σίγουρα θα συζητηθούν. Όσο για τις συσκευασίες των κραγιόν; Αποτελούν από μόνες τους στολίδια για το μπουντουάρ σου αφού το κάθε ένα απεικονίζει συμβολικά τον ίδιο τον Keith Haring, μέσα από μια street pop art αισθητική.

mac
mac

Το ακόμα πιο σημαντικό; Ότι αγοράζοντας ένα κραγιόν VIVA GLAM, το 100% της τιμής πώλησής του που πωλείται στην Ελλάδα δωρίζεται σε τοπικούς οργανισμούς που αγωνίζονται για ίσα δικαιώματα για όλους: σε οργανισμούς που υποστηρίζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια, της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας και των ανθρώπων που ζουν με ή επηρεάζονται από τον ιό HIV/AIDS.

MAC Cosmetics

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ