Follow us

Dreamy Lashes | Το μόνο προϊόν μακιγιάζ που θα χρειαστείς για να τραβήξεις όλη την προσοχή στο βλέμμα σου

Η νέα Big by Definition Mascara της Sephora Collection χαρίζει ονειρεμένες και αξιοζήλευτα μακριές, πλούσιες βλεφαρίδες.

mascara iStock

Οι τάσεις θέλουν όλο το μακιγιάζ να περιστρέφεται γύρω από τα μάτια - και δικαίως, μιας και είναι τα μόνα που ξεπροβάλλουν κάτω από τη μάσκα. Κι επειδή δεν προβλέπεται να την αποχωριστούμε σύντομα, τι πιο λογικό από το να θες να τονίσεις τα φρύδια, τις βλεφαρίδες και όλη την περιοχή των ματιών σου ώστε να γίνει το βλέμμα ακόμα πιο έντονο και εκφραστικό, ικανό να φανερώνει όλη τη δύναμη και την ομορφιά που κρύβεις μέσα σου;

Ιδίως όσον αφορά στις βλεφαρίδες, όλες μας θέλουμε να είναι πλούσιες, μακριές με εντυπωσιακό όγκο και γύρισμα που δίνει μια παιχνιδιάρικη νότα στο βλέμμα.

Πιθανόν να μαντεύεις ότι ένα προσεγμένο μακιγιάζ ματιών ή μερικές πολύ καλές σκιές σε έντονες αποχρώσεις δεν αρκούν από μόνα τους για να αναδείξεις στο έπακρο το βλέμμα σου. Φυσικά και αποτελούν πολύ σημαντικές προϋποθέσεις, όμως πολλές φορές τη διαφορά την κάνει η μάσκαρα.

Γι᾽αυτό κι εμείς προσέχουμε πολύ ποιες μάσκαρα επιλέγουμε ώστε να σού προτείνουμε πάντα τις καλύτερες κι αυτές που αποκλείεται να σε αφήσουν παραπονεμένη.

Για αρχή, είναι σημαντικό να έχεις στο νου σου τι εφέ θες να πετύχεις στις βλεφαρίδες σου: Θες όγκο, μήκος, διαχωρισμό ή όλα αυτά μαζί; Θες ένα διακριτικό, πιο φυσικό αποτέλεσμα ή προτιμάς να τους χαρίσεις το γνωστό εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων;

Dreamy Lashes | Το μόνο προϊόν μακιγιάζ που θα χρειαστείς για να τραβήξεις όλη την προσοχή στο βλέμμα σου

Ε λοιπόν, ανακαλύψαμε την Big by Definition Mascara της Sephora Collection που τολμούμε να πούμε ότι κάνει όλα τα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα. Αυτή η megavolume effect μάσκαρα διαχωρίζει τις βλεφαρίδες με ένα πολυδιάστατο βουρτσάκι που τις "ντύνει" μία προς μία, χαρίζοντας μεγάλο όγκο και βλεφαρίδες 135%* πιο έντονες.

sephora

Ποια είναι η δική της superpower;

Μία φόρμουλα μακράς διάρκειας vegan** με βοτανικά κεριά που καθορίζουν πλήρως τις βλεφαρίδες , τις λειαίνουν και τις μαλακώνουν φυσικά.

sephora

Επιπλέον, το πολυδιάστατο βουρτσάκι "κουμπώνει" ακόμα και στις πιο μικρές τριχούλες, γιατί κάθε βλεφαρίδα μετράει.

Εμπιστεύσου το βλέμμα σου στην Big by Definition Mascara της Sephora Collection και δεν θα χάσεις!

* Επιστημονικά μετρημένη σε 24 ψεύτικες βλεφαρίδες μετά από 20 πινελιές.
** Σχηματίζεται χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ