Follow us

Αυτό είναι το μυστικό για τα πιο λεία και απαλά πόδια

Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο και πιο θελκτικό από τα γυναικεία πόδια.

λεία και απαλά πόδια

Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο και πιο θελκτικό από τα γυναικεία πόδια. Και δεν είναι τυχαίο που η βιομηχανία της ομορφιάς επενδύει κάθε χρόνο υπέρογκα ποσά στην παρασκευή καλλυντικών προϊόντων για τη φροντίδα τους, όπως, για παράδειγμα κρέμες βαθιάς ενυδάτωσης για την καταπολέμηση της σκληρότητας και του σκασίματος των ποδιών, που παρατηρούνται συχνά.

Ειδικά τα πέλματα, που συχνά ξηραίνονται και «σκάνε», χρειάζονται καθημερινή περιποίηση, για να ανακτήσουν τη χαμένη τους ελαστικότητα.

Οι κρέμες με ουρία είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική απάντηση σε όλα τα παραπάνω. Μάλιστα, όσο περισσότερη η ποσότητα της ουρίας, τόσο ταχύτερη και με μεγαλύτερη διάρκεια η ανάπλαση της περιοχής. Στα Ελληνικά Φαρμακεία διατίθεται η πρώτη και η μόνη πιστοποιημένη κρέμα για τα πόδια με 40% ουρία, η οποία δεσμεύεται να αντιμετωπίσει ακόμη και τις πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Το εν λόγω συστατικό συμβάλλει - εκτός από την γρήγορη ενυδάτωση - και στην αντιμετώπιση ορισμένων δερματικών ασθενειών ή παθολογιών, όπως η ψωρίαση, η δερματίτιδα και η πάχυνση του δέρματος.

Σημαντικό είναι, επίσης, η κρέμα να επιτυγχάνει και καλή αφομοίωση της υπάρχουσας ουρίας από το δέρμα - τα αποτελέσματα ποικίλουν ανάλογα το προϊόν.

Τι ξέρουμε για την ουρία

Η ουρία είναι μια φυσική ουσία, που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα

Μεταξύ άλλων ενυδατώνει βαθιά, χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν την ουρία ένα πολύτιμο συστατικό, απαραίτητο για την καθημερινή υγιεινή φροντίδα των ποδιών, που κουράζονται και ταλαιπωρούνται σε καθημερινή βάση. Για αυτό τον λόγο η ιδανική λύση είναι ένα προϊόν, που να συνδυάζει την αποτελεσματική φαρμακευτική δυνατότητα με την καλλυντική και αισθητική βελτίωση.

Η εταιρεία Herbifeet, που εδώ και χρόνια ειδικεύεται στην έρευνα για την υγεία των ποδιών, έχει αναπτύξει δεκάδες εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία σχεδιάζονται σε συνεργασία και υπό την επίβλεψη ειδικών στην ορθοπαιδική και στην ποδιατρική.

Πέρα από τη μοναδική κρέμα με 40% ουρία, η σειρά Dermafeet διαθέτει επίσης κρέμες με συγκέντρωση ουρίας 10% - ιδιαίτερα κατάλληλες για την ενυδάτωση ξηρών, αφυδατωμένων ποδιών και ποδιών με ραγάδες - αλλά και κρέμες με ουρία 20%, που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία παθολογιών, όπως οι ρωγμές και η σκληρότητα.

Αυτό είναι το μυστικό για τα πιο λεία και απαλά πόδια

Το πρόβλημα των κάλων

Πολλές φορές οι σκληρύνσεις των ποδιών προκαλούν άγχος και αμηχανία στις γυναίκες, μιας και είναι αντιαισθητικές, ενώ παράλληλα ενοχλούν και πονάνε. Αυτή η κατάσταση λέγεται αλλιώς υπερκεράτωση και προέρχεται από πίεση ή τρίψιμο σε μια περιοχή του ποδιού, προκαλώντας τη μετατόπιση των στρωμάτων του δέρματος.

Υπάρχουν δύο τύποι υπερκεράτωσης. Οι κάλοι ( ή τύλοι) και τα θηλώματα.

  • Οι τύλοι ή κάλοι: Συνήθως έχουν στρογγυλό σχήμα και μεγαλώνουν προς τα μέσα.
  • Τα θηλώματα: Είναι τα λεγόμενα πελματιαία κονδυλώματα, που προκαλούνται από τον ιό των θηλωμάτων.

Έτσι, λοιπόν, μπορείτε πλέον να έχετε ένα σημαντικό όπλο για την αισθητική, αλλά και την υγεία των ποδιών σας και τους κάλους.

Η επιστήμη είναι πλέον ένας σημαντικός σύμμαχος για τις γυναίκες και προσφέρει λύσεις, που πριν από μερικά χρόνια δεν φανταζόμασταν. Η Herbifeet έχει εδώ και χρόνια μια αξιοσημείωτη επιστημονική δραστηριότητα, που έχει οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις και επιτυχίες.

H σειρά Dermafeet είναι μία από αυτές, καθώς παρέχει εξαιρετική αποτελεσματικότητα και απορρόφηση της ουρίας, βελτιώνοντας σημαντικά τα αποτελέσματα. Επίσης είναι η μόνη που πέτυχε να δημιουργήσει προϊόν με 40% ουρία. Παράλληλα έχει επενδύσει στην ανάπτυξη λύσεων αποκλειστικά για την υγεία των ποδιών. Επισκεφθείτε τα ενημερωμένα φαρμακεία ή εξειδικευμένα καταστήματα, για να βρείτε τις κρέμες Dermafeet με ουρία, αλλά και δεκάδες άλλα προϊόντα για την υγεία των ποδιών, που προσφέρει η Herbifeet.

Αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα: www.alfacare.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ