Follow us

Αυτό που τόσο ήθελες: Ημιμόνιμο μανικιούρ, εύκολα και γρήγορα!

Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε!

20160124_145220

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να μπορούσες να πετύχεις το αποτέλεσμα ενός επαγγελματικού ημιμόνιμου μανικιούρ πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ;

Αν, λοιπόν, ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που πιστεύουν ότι τα νύχια τους οφείλουν να είναι διαρκώς περιποιημένα, αλλά παράλληλα κάνουν διαρκώς δουλειές, γράφουν στον υπολογιστή, κάνουν γυμναστική και άλλες παρόμοιες διαδικασίες που δεν τους επιτρέπουν να συντηρούν ένα αξιοπρεπές μανικιούρ, είσαι στο σωστό άρθρο για σένα. Η λύση που αναζητούν αυτές οι γυναίκες (ξεκάθαρα είμαι κι εγώ ανάμεσά τους) είναι το ημιμόνιμο μανικιούρ, αναμφισβήτητα μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας, καθώς διαρκεί πολύ περισσότερο από το απλό βερνίκι, με την σωστή πάντα εφαρμογή, προστατεύει τα νύχια από το ξεφλούδισμα χωρίς φθορές και σπασίματα, ενώ ταυτόχρονα τα βοηθάει να μεγαλώνουν πιο γρήγορα.

Εντάξει, όλα αυτά, λίγο έως πολύ τα ξέρεις. Τι δεν ξέρεις όμως; Ότι τώρα μπορείς να αποκτήσεις ημιμόνιμο μανικιούρ εύκολα, γρήγορα και με την μεγαλύτερη ασφάλεια από ποτέ! Ναι, μόλις το άκουσα κι εγώ έδειξα να είμαι ιδιαίτερα δύσπιστη, όμως όταν έλαβα και δοκίμασα τα επαγγελματικά ημιμόνιμα βερνίκια Quickgel® Soak-Off Gel Polish άλλαξα γνώμη και είμαι εδώ για να αλλάξω και την δική σου!

Τι επιθυμείς; Γρήγορο, εύκολο, ανθεκτικό, λαμπερό και αψεγάδιαστο ημιμόνιμο μανικιούρ με 25 ημέρες κρυστάλλινης λάμψης στα νύχια και γρήγορη αφαίρεση μέσα σε 5 λεπτά, χωρίς καμία φθορά!

Όλα αυτά, λοιπόν, υπόσχεται η ελληνική εταιρία Quickgel® και τα επαγγελματικά ημιμόνιμα βερνίκια της και εγώ δεν έχασα ευκαιρία, τα παρήγγειλα από το eshop http://quickgel.gr/ και τα δοκίμασα αμέσως.

Αυτό που τόσο ήθελες: Ημιμόνιμο μανικιούρ, εύκολα και γρήγορα!

Είχα στα χέρια μου, λοιπόν, τα ειδικά βερνίκια ημιμόνιμου μανικιούρ και την συσκευή πολυμερισμού Quickled γι’ αυτά ( ή αλλιώς το ειδικό «φουρνάκι» το οποίο «ψήνει» το gel για να σταθεροποιηθεί στα νύχια) και ξεκίνησα την διαδικασία.

Τι έκανα:

1. Αφαίρεσα τα πετσάκια και την λιπαρότητα μαλακά με buffer. Αν έχεις νύχια με υπερβολική λιπαρότητα πέρασε το Quickgel® Ultra Primer Acid Free που προετοιμάζει το νύχι πριν από την βάση.

2. Έπειτα, πέρασα μία λεπτή στρώση Quickgel® Base Coat.

3. Έβαλα το χέρι μου στη λάμπα Quickled 9W για 30 δευτερόλεπτα.

20160124_121424

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα χρώματα με ενέπνευσαν τόσο πολύ για παιχνίδι, που πέρασα διάφορες αποχρώσεις Quickgel® Soak-Off Gel Color Polish και πολυμέρισα κάθε στρώση κατά τον ίδιο τρόπο.

4. Ξαναπέρασα το χρώμα, διορθώνοντας τυχόν ατέλειες και πολυμέρισα για δεύτερη φορά όπως παραπάνω.

5. Πέρασα μία λεπτή στρώση Quickgel® Top Coat και πολυμέρισα ξανά.

6. Καθάρισα το λεπτό στρώμα επικάλυψης (την κολλώδη στρώση) με καθαρό Aceton – Pure Aceton Quickgel® και πανάκι κυτταρίνης και πέτυχα αυτό που ήθελα: ασύγκριτη λάμψη.

Σήμερα που γράφω αυτό το άρθρο έχει περάσει ήδη μια εβδομάδα και το μανικιούρ είναι το ίδιο λαμπερό όπως την πρώτη ημέρα, αναλλοίωτο και δείχνει σαν να βγήκα μόλις από κάποιο κέντρο αισθητικής.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτό που αξίζει να σημειώσω. Παράλληλα με τα παραπάνω, το προϊόν συγκεντρώνει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα, που το κάνουν να ξεχωρίζει στον χώρο της ομορφιάς. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα δεν περιέχουν διαλύτες, BPA, Dibutyl Phthalate (DBP), Toluene και Formaldehyde, γεγονός που τα καθιστά απολύτως ασφαλή. Επίσης, εφαρμόζονται όπως τα παραδοσιακά βερνίκια νυχιών, είναι ελαφριά αλλά ταυτόχρονα απίστευτα καλυπτικά, με έντονη απόδοση χρώματος, από την πρώτη κιόλας στρώση. Τέλος μιλώντας για το σημαντικότερο, η γυαλάδα τους και το χρώμα τους είναι απίστευτα ανθεκτικά και μένει αναλλοίωτο για 20 μέρες σίγουρα. Αν και με την παλέτα 200 χρωμάτων που έχει η Quickgel® θα σας προκαλέσει να τα αλλάξετε σίγουρα νωρίτερα και να παίξετε με τα χρώματα όπως και εγώ! Με άλλα λόγια είναι αυτό που αναζητάς αν θέλεις να έχεις πάντα περιποιημένο μανικιούρ αλλά και υγιή νύχια.

Βρες και εσύ την δικιά σου αγαπημένη απόχρωση Quickgel®, ανάμεσα στις 200 επιλεγμένες, σε κάποιο κοντινό ινστιτούτο περιποίησης και ομορφιάς άκρων, αλλά και στο eshop της εταιρείας quickgel.gr, και απόλαυσε τα ωφέλη ενός ημιμόνιμου μανικιούρ που μόλις πέτυχες μόνη σου στο σπίτι!

Μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα της Quickgel® στο Facebook για να επωφεληθείς από τις απίστευτες προσφορές της εταιρείας, τους διαγωνισμού της αλλά και να παραμένεις ενήμερη για τις εποχιακές συλλογές της. Οι εκπλήξεις της είναι πολλές και η ανταπόκρισή της στις νέες τάσεις της μόδας απίστευτα άμεση!

20160123_174009

20160124_120706

Το Quickgel® Soak-Off Gel Polish είναι το πραγματικό σύστημα ημιμόνιμου βερνικιού χωρίς διαλύτες. Σχεδιασμένο χρησιμοποιώντας πατενταρισμένη τεχνολογία, αποτελούμενο από 3 μέρη το Base Coat, το Soak-Off Gel Polish Colour και τέλος το Top Coat παρέχει εκτεταμένη διάρκεια στην χρήση και δυναμικά χρώματα.

20160124_121325

20160124_121400

Το Quickgel® Soak-Off Gel Polish πολυμερίζεται σε UV συσκευή πολυμερισμού σε 2 λεπτά και σε Led σε 30 δευτερόλεπτα–High Power Quickled 9W, με το ίδιο αποτέλεσμα ασύγκριτης λάμψης. Έτσι η Quickgel® σε συνδυασμό με την Quickled, χαρίζει το πιο γρήγορο και με την μεγαλύτερη διάρκεια ημιμόνιμο μανικιούρ

20160124_121424

Τι πρέπει να κάνεις για την αφαίρεση του Quickgel® Soak-Off Gel Polish:
1. Λίμαρε ελαφριά την επιφάνεια του νυχιού ώστε να φύγει η στρώση του Top Coat.
2. Εμπότισε βαμβάκι - pad κυτταρίνης με καθαρό Aceton – Pure Aceton Quickgel® και τύλιξε κάθε δάκτυλο με αλουμινόχαρτο.
3. Άφησε για 5’ - 10' να ενεργήσει.
4. Αφαίρεσε τα αλουμινόχαρτα και με τα ξυλάκια ή το σπρωχτηράκι επωνυχίων Pusher, αφαίρεσε προσεκτικά το βερνίκι.
5. Αφαίρεσε τυχόν υπολείμματα με Aceton και λίμαρε απαλά με ένα buffer, εάν χρειαστεί, την επιφάνεια του νυχιού.

20160124_145845

20160124_150729---Αντίγραφο

20160124_151029

20160124_151134

Πριν από κάθε εφαρμογή, μην ξεχνάς να κουνάς πολύ καλά τα μπουκαλάκια των βερνικιών και να εφαρμόζεις το υλικό σε όσο το δυνατόν πιο λεπτές στρώσεις. Συστήνεται επίσης να χρησιμοποιείς ενυδατική κρέμα με αντηλιακή προστασία στα χέρια κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

20160124_151320

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ