Ομορφιά26 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2020

Αυτό το Instagram Live δεν πρέπει να το χάσεις! Μάθε τις λεπτομέρειες

Beauty Care At Home με τα Sephora

Αυτό το Instagram Live δεν πρέπει να το χάσεις! Μάθε τις λεπτομέρειες

Και επειδή είμαστε μέσα στο σπίτι σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας και μάλιστα να μάθουμε τα καλύτερα νέα της ομορφιάς και μάλιστα από τους καλύτερους; Γι’ αυτό λοιπόν το ραντεβού μας είναι απόψε στις 18:00 στο Instagram account των Sephora ή αλλιώς @sephora_greece, όπου μία σειρά από lives μόλις ξεκίνησε και δεν θέλεις με τίποτε να την χάσεις!

Τα live αυτά ονομάζονται Beauty Care At Home και θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00.

View this post on Instagram

Μένουμε σπίτι και περιποιούμαστε τον εαυτό μας! Beauty Care At Home σήμερα στις 18:00. Η @souzana και ο @manosvynichakis επιλέγουν και μας παρουσιάζουν live στο κανάλι μας στο Instagram τα αγαπημένα τους προϊόντα και κάνουν το δικό τους Battle of the Favorites… σας περιμένουμε όλους! #stayhome #beautycareathome #beautyathome #sephoragreece

A post shared by SEPHORA GREECE (@sephora_greece) on

Κατά την διάρκεια αυτών των lives, η Μαρία Συμνιανάκη, Europe Pro Artist, θα παρουσιάζει απλά skincare rituals αλλά και makeup tutorials, για να μάθουμε όλοι να περιποιούμαστε τον εαυτό μας τώρα που μένουμε σπίτι αλλά και προσφέροντας την ευκαιρία σε όσους παρακολουθούν να κάνουν γραπτώς ερωτήσεις και να λύσουν όλες τις απορίες τους αναφορικά με την περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και το μακιγιάζ.

Επιπλέον θα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε guest εμφανίσεις με live στο ίδιο concept του Beauty Care At Home με Influencers, Makeup Artists καθώς και Beauty Editors.

Το πρώτο guest live θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/03 στις 18:00.

Βάλε τώρα στο ρολόι σου τον προγραμματισμό αυτό και #staybeautiful ενώ #μενουμεσπιτι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network