Ομορφιά : Αισθητική03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2016

Αυτός είναι ο τρόπος να αποκτήσεις το τέλειο φυσικό μπούστο!

Αυτό που τόσο ονειρεύεσαι, μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα!

Πόσο επιθυμείς ένα ελκυστικό μπούστο, το οποίο θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου αλλά θα δείχνει παράλληλα φυσικό;

Είναι γεγονός ότι παρότι η ανάγκη για μεγαλύτερο στήθος είναι υποκειμενική, τα νέα κορίτσια έχουν συχνά μικρό στήθος και η αυξητική μαστού δίνει τη δυνατότητα να βελτιωθεί σημαντικά η εικόνα τους.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι πρώτη καταγεγραμμένη επέμβαση αυξητικής στήθους έγινε το 1800.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει τεράστια βήματα στην ιατρική, τόσο όσον αφορά τις χειρουργικές τεχνικές όσο και τα ενθέματα. Η εξέλιξη της επέμβασης έχει περάσει από πολλά στάδια, βελτιώσεις και προσθήκες, για να φτάσουμε σήμερα να μιλάμε για την «As Good As Natural», την τεχνική που εξασφαλίζει ένα στήθος «σαν να το έφτιαξε τέλειο η φύση».

Ο διάσημος Σουηδός καθηγητής πλαστικής χειρουργικής Per Heden (Akademikliniken) πιστεύει ότι τα αποτελέσματα της πλαστικής χειρουργικής πρέπει να είναι τόσο φυσικά, που ακόμα και ένας πλαστικός χειρουργός να μην μπορεί να τα αντιληφθεί.

Η νέα τεχνική αυξητικής στήθους προσφέρει ακριβώς αυτό: ένα τέλειο φυσικό στήθος σε απόλυτη αρμονία με το σώμα της γυναίκας.

Η νέα τεχνική

Για την επίτευξη ενός φυσικού αποτελέσματος είναι απαραίτητη η λεπτομερής καταγραφή των ανατομικών χαρακτηριστικών της ασθενούς, η εκτίμηση του θώρακα αλλά και των μυών της περιοχής, του δέρματος και του υποδόριου λίπους.

Στη συνέχεια, όλα τα δεδομένα συγκεντρώνονται και μπαίνουν σε έναν αλγόριθμο που δίνει με ακρίβεια χιλιοστού τη θέση όπου πρέπει να τοποθετηθεί το ένθεμα. Έτσι, σε αντίθεση με παλαιότερες τεχνικές όπου η τοποθέτηση του ενθέματος γινόταν με εμπειρικό τρόπο, στη νέα τεχνική υπάρχει ένα μαθηματικό μοντέλο που καθοδηγεί στη δημιουργία της θήκης που θα υποδεχθεί το ένθεμα προκειμένου αυτό να ενσωματωθεί στο σώμα της γυναίκας με τρόπο απόλυτα φυσικό. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του χειρουργείου δίνεται μεγάλη προσοχή ώστε οι χειρισμοί να είναι λεπτοί και ατραυματικοί, με σεβασμό στο μαστό και στους γειτονικούς ιστούς, ενώ η τομή κλείνει με τέτοιο τρόπο που έπειτα από λίγο καιρό μένει μονάχα μια αδιόρατη λεπτή γραμμή.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως, όταν έχει γίνει αυξητική στήθους, τόσο το ένθεμα όσο και οι ιστοί γύρω από αυτό στηρίζουν το μαστό, με αποτέλεσμα η πτώση να καθυστερεί σε σχέση με το στήθος μιας γυναίκας που δεν έχει κάνει αυξητική.

Έτσι, εκτός από ένα στήθος φυσικό, έχεις και ένα στήθος στητό και νεανικό ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Βασίλειο Α. Πάγκαλο, MD, MSc, PhD, πλαστικό χειρουργό (Soroka University MC, Israel), εξειδικευθέντα στο μαστό (Akademikliniken, Stockholm), επισκέπτη καθηγητή Ben Gurion University, Israel, κάτοχο του τίτλου Leading Physician of the World (IAPS, USA) – Top Plastic Surgeon.

www.drpagkalos.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Best of network