Ομορφιά : Αισθητική28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2017

Διεθνής πρωτοπορία από Έλληνες Πλαστικούς Χειρουργούς: LIVE MAKEOVER 4 AESTHETIC SURGERY SYMPOSIUM

Ένα πρωτοποριακό επιστημονικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

Ένα πρωτοποριακό επιστημονικό γεγονός, διεθνούς ακτινοβολίας και προβολής για τη χώρα μας, στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Σεπτεμβρίου 2017, στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

Ο Πλαστικός Χειρουργός, κ. Γιώργος Σκούρας, και ο Χειρουργός ΩΡΛ, κ. Αθανάσιος Σκούρας, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά, το συνέδριο LIVE MAKEOVER AESTHETIC SURGERY SYMPOSIUM, κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν ζωντανά στους συμμετέχοντες 5 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Mάλιστα, μεταξύ των επεμβάσεων θα πραγματοποιηθεί και ένα full face makeover, δηλαδή διπλό χειρουργείο Ρινοπλαστικής και Facelift στην ίδια ασθενή, που θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη αναμόρφωση του προσώπου της.

Τα αποτελέσματα αναμένονται να είναι εντυπωσιακά, όπως άλλωστε ήταν και τις προηγούμενες χρονιές.

Στο τελευταίο συνέδριο LIVE MAKEOVER 3, που πραγματοποιήθηκε το 2016, πραγματοποιήθηκε Ρινοπλαστική, Facelift και Αυξητική Στήθους στην ίδια ασθενή, από τους κους Αθανάσιο & Γιώργο Σκούρα, παρουσιάζοντας έτσι ένα ολικό makeover προσώπου και στήθους.

Τα χειρουργεία θα γίνουν, όπως κάθε χρόνο, στην Κλινική ΡΕΑ, συνδιοργανώτρια του συνεδρίου, και οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν από τον υπέροχο χώρο του Φάρου, του ΚΠΙΣΝ, θα υποβάλλουν τα ερωτήματά τους ζωντανά και θα συζητούν με τους χειρουργούς σε πραγματικό χρόνο.

Οι επεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν από τους Αθανάσιο και Γιώργο Σκούρα, ενώ μαζί τους
φέτος θα χειρουργήσουν και 2 διακεκριμένοι Πλαστικοί Χειρουργοί από τη Νέα Υόρκη.

Πιο αναλυτικά, θα παρουσιαστεί:
• ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, από τον κ. Αθανάσιο Σκούρα, Χειρουργό ΩΡΛ
• FACE & NECK LIFT, από τον κ. Γιώργο Σκούρα, Πλαστικό Χειρουργό (η Ρινοπλαστική και
το Face & Neck Lift θα γίνουν στην ίδια ασθενή, ως full face makeover)
• ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ, από τον κ. Γιώργο Σκούρα
• FACE & NECK LIFT, από τον κ. Daniel Baker, Πλαστικό Χειρουργό, Νέα Υόρκη
• ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ-BRAZILIAN BUTT LIFT, από τον κ. Spero Theodorou, Πλαστικό Χειρουργό, Νέα Υόρκη

Ο διεθνής θρύλος του Facelift, Daniel Baker, από το Manhattan, έχει αναλάβει τα πρόσωπα των μεγαλύτερων stars του Hollywood και χειρουργεί για πρώτη φορά ζωντανά σε Ευρωπαϊκό συνέδριο. O Ελληνοαμερικανός Spero Theodorou, έχει διακριθεί στις ΗΠΑ ως ο ειδικός στη λιπογλυπτική και πρόκειται να παρουσιάσει μία καινοτόμο μέθοδο αυξητικής και ανόρθωσης γλουτών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα παρουσιαστούν, επισης, ομιλίες από Έλληνες και ξένους Πλαστικούς Χειρουργούς, Χειρουργούς ΩΡΛ και Γενικούς Χειρουργούς. «Το όνειρό μου, διοργανώνοντας το LIVE MAKEOVER, είναι να καθιερωθεί η Ελλάδα ως διεθνές κέντρο εκπαίδευσης στην Πλαστική Χειρουργική. Η Ελλάδα μας που τα τελευταία χρόνια διασύρεται διεθνώς, ονειρεύομαι να αναδειχθεί ως τόπος παραγωγής νέας γνώσης και καινοτομίας, τόπος του πνεύματος και των επιστημών, και να ακούγεται ως τοευρωπαϊκό κέντρο αναφοράς για τις εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική» επισημαίνει ο κ. Γιώργος Σκούρας.

Τα πολλαπλά ζωντανά χειρουργεία από κορυφαίους Έλληνες και ξένους χειρουργούς, η πλούσια θεματολογία και ο εντυπωσιακός χώρος του ΚΠΙΣΝ, αποτελούν αναμφισβήτητα πόλο έλξης για γιατρούς από όλον τον κόσμο, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη χώρα μας για την καινοτόμο αυτή διοργάνωση.

www.livemakeoversymposium.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Αισθητικη07 Σεπτεμβρίου 2018

Τέλος πια τα jade rollers! Ξέρουμε τι τα αντικαθιστά και αυτό ονομάζεται Gua Sha

Η αρχαία αυτή τεχνική έχει αποτελέσματα που θα σε εκπλήξουν

Ρινοπλαστική
Αισθητικη28 Ιουνίου 2018

Λειτουργική ρινοπλαστική: Έτσι μπορείς να την πετύχεις

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μέθοδο που προσφέρει αισθητική αλλά και λειτουργική αρτιότητα

Αισθητικη08 Ιουνίου 2018

Αυξητική στήθους χωρίς ουλές; Με ταχύτερη ανάρρωση; Και φυσικό αποτέλεσμα; Φυσικά και γίνεται!

Εκεί που η φύση δεν φάνηκε γενναιόδωρη, η πλαστική χειρουργική έρχεται να καλύψει όλα τα κενά

Αισθητικη02 Μαρτίου 2018

«Καμπούρα» στη μύτη; Η λύση είναι η ρινοπλαστική!

Εάν όλα γίνουν σωστά, η ρινοπλαστική παρά τη μικρή ή μεγάλη παρέμβαση στο οστό της μύτης είναι μια ανώδυνη επέμβαση χωρίς σημαντικά οιδήματα μετεγχειρητικά

peeling
Αισθητικη01 Μαρτίου 2018

Peeling που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους; Το κάναμε!

Μάθε τα πάντα για το μανδελικό Peeling, τις ιδιότητές του, το τέλειο αποτέλεσμά που χαρίζει και πού μπορείς να το κάνεις.

Best of network