Ομορφιά : Αισθητική13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

Γίνεται να αλλάξω το σώμα μου μέχρι το καλοκαίρι; Εγώ θα τα καταφέρω!

Η beauty editor μπήκε σε διαδικασία να τελειοποιήσει την εικόνα της, λίγο πριν το καλοκαίρι, και σου αποκαλύπτει με ποιο τρόπο θα το πετύχεις! Και θα το πετύχει

Μπορεί να είναι Απρίλης, μπορεί να ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που θυμούνται τελευταία στιγμή να κάνουν κάτι για την εμφάνισή τους, όταν αυτή δε τους ευχαριστεί, με αποτέλεσμα να πλησιάζει απειλητικά το καλοκαίρι και να μην είναι ποτέ ευχαριστημένες με την εικόνα τους, όμως εγώ θα τα καταφέρω!

Θα αλλάξω το σώμα μου μέχρι το καλοκαίρι και ξέρω και πώς θα το κάνω!

Μπορεί, λοιπόν, να είμαι μία από αυτές που αφήνουν τελευταία στιγμή τις πιο σημαντικές εκκρεμότητες (αν μπορεί αυτό να χαρακτηριστεί έτσι) ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να εντάξω τον εαυτό μου στην κατηγορία των γυναικών που δεν αγαπούν την εμφάνισή τους. Αγαπώ το σώμα μου, αγαπώ την εικόνα μου σε έναν καθρέφτη, ωστόσο, όπως κάθε άνθρωπος – και όχι μόνο γυναίκα – δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι θα γκρινιάξω για τις ατέλειες μου, όταν απλά τα ψυχολογικά μου βρίσκονται σε μία υπερδιέγερση.

Όμως τι είναι αυτό που δεν μου δίνει το απόλυτο αυτό αίσθημα ικανοποίησης; Η τάση που έχω για την επίτευξη της τελειότητας, κάτι που θέλω να επιτύχω και ξέρω πλέον ότι θα το κάνω.

Όταν αποφάσισα ότι θέλω να τελειοποιήσω την εικόνα του σώματός μου, η σκέψη μου ήταν μονόδρομος. Πού πήγε; Στην βοήθεια των ειδικών,  και όταν λέω ειδικών αναφέρομαι σε ιατρούς, που γνωρίζουν σαφέστατα περισσότερα από όσο εγώ και έχουν στα χέρια τους όλα τα μέσα να μου προσφέρουν αυτό που θέλω.

Για όλα αυτά που ανέλυσα παραπάνω αλλά και με σκοπό να απευθυνθώ σε όλες εσάς που θέλετε να αλλάξετε την εικόνα σας ριζικά, επισκέφτηκα τα ιατρεία Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με επικεφαλής τον διακεκριμένο πλαστικό χειρούργο Ζήση Μπουκουβάλα.

Ένας χώρος που σε εμπνέει και σε χαλαρώνει

Και ναι, το ομολογώ, η επίσκεψή μου συνοδευόταν από σκέψεις αμφιβολίας αλλά και περιέργειας. «Γίνεται άραγε δουλειά;» σκεφτόμουν και δεν δίστασα να ρωτήσω την ειδικό, η οποία με εξυπηρέτησε με μεγάλη προθυμία μού ανέλυσε όλα όσα της ζήτησα.

Η διάγνωση: Τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα (ότι δηλαδή ταλαιπωρεί όλες τις γυναίκες)
Η λύση: Ένας συνδυασμός μεθόδων που θα μου παρέχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Η πράξη: Και επειδή όλα έχουν νόημα μόνο στην πράξη, η 1η συνεδρία έγινε.

Συγκεκριμένα, η 1η συνεδρία του ολοκληρωμένου προγράμματος που θα ακολουθήσω αφορούσε την στοχευμένη δράση κατά του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας που με βασανίζουν. Σύμμαχός μου στην προσπάθεια αυτή η θεραπεία ELIMINATE.

Τι είναι; Παραθέτω την επιστημονική εξήγηση:

H ELIMINATE θεραπεία είναι ένα ασφαλές και ανώδυνο σύστημα που χρησιμοποιεί χαμηλά επίπεδα ενέργειας laser για να εισχωρήσει βαθιά στον λιπώδη ιστό και να απελευθερώσει τα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη. Τα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη στη συνέχεια μεταφέρονται σε όλο το σώμα προς τους ιστούς που θα τα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού για να μεταβολισθούν σε ενέργεια.

Αυτή η διέγερση προς παραγωγή ενέργειας είναι από τις φυσιολογικές και συνήθεις χημικές οδούς που χρησιμοποιεί ο οργανισμός, όταν απαιτείται, οπότε η όλη αυτή διεργασία δεν αποτελεί κάποιου είδους εκτροπή που θα οδηγούσε σε βλάβη των ιστών του σώματος όπως τα κύτταρα, τα αιμοφόρα αγγεία ή γειτονικές νεύρα ή ζωτικών οργάνων.

H ELIMINATE θεραπεία, λοιπόν, θα στοχεύσει σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές μου όπως οι μηροί, το εσωτερικό των μηρών και η κοιλιά.

Δεν πιστεύεις ότι θα σου πω ότι είδα θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Στόχο έχω να σου τα αναλύσω όλα έτσι ακριβώς όπως τα βιώνω!

Με λίγα λόγια, την επόμενη εβδομάδα έχω πάλι ραντεβού. Συνδυαστικά με την 2η συνεδρία ELIMINATE θα κάνω και μία λεμφική, ώστε να απομακρυνθεί η κατακράτηση υγρών και να απελευθερωθούν οι περιττές τοξίνες του οργανισμού.

Θέλεις να είμαστε μαζί σε αυτό; Stay tuned! (Την επόμενη φορά θα σου βγάλω περισσότερες φωτογραφίες, το υπόσχομαι)

Το χαμόγελο μετά την 1η συνεδρία

Έως τότε αν θέλεις κι εσύ να αλλάξεις κάτι, δεν έχεις παρά να το κάνεις. Εγώ θα είμαι μαζί σου! Ίσως βρεθούμε και σε κάποιο κέντρο της Αναγέννησης. Δες παρακάτω πού θα τα βρεις:

www.drboukouvalas.gr

Email: info@drboukouvalas.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ρινοπλαστική
Αισθητικη28 Ιουνίου 2018

Λειτουργική ρινοπλαστική: Έτσι μπορείς να την πετύχεις

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μέθοδο που προσφέρει αισθητική αλλά και λειτουργική αρτιότητα

Αισθητικη08 Ιουνίου 2018

Αυξητική στήθους χωρίς ουλές; Με ταχύτερη ανάρρωση; Και φυσικό αποτέλεσμα; Φυσικά και γίνεται!

Εκεί που η φύση δεν φάνηκε γενναιόδωρη, η πλαστική χειρουργική έρχεται να καλύψει όλα τα κενά

Αισθητικη02 Μαρτίου 2018

«Καμπούρα» στη μύτη; Η λύση είναι η ρινοπλαστική!

Εάν όλα γίνουν σωστά, η ρινοπλαστική παρά τη μικρή ή μεγάλη παρέμβαση στο οστό της μύτης είναι μια ανώδυνη επέμβαση χωρίς σημαντικά οιδήματα μετεγχειρητικά

peeling
Αισθητικη01 Μαρτίου 2018

Peeling που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους; Το κάναμε!

Μάθε τα πάντα για το μανδελικό Peeling, τις ιδιότητές του, το τέλειο αποτέλεσμά που χαρίζει και πού μπορείς να το κάνεις.

Αισθητικη10 Ιανουαρίου 2018

Λαιμός: Θέλεις να δείχνει πιο ψηλός και πιο λεπτός; Εύκολο! Μάθε πώς

Το Gua sha είναι ο τρόπος να ανυψώσεις το λαιμό σου, αλλά και την περιοχή γύρω του. Μετά απο όλους τους αποτυχημένους τρόπους, αυτός φαίνεται να δουλεύει!

Best of network