Ομορφιά : Αισθητική25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

Κυτταρίτιδα: Επιτέλους, ανακαλύφθηκε η μέθοδος που την εξαφανίζει!

Νιώθεις απειλή από τον εχθρό με το όνομα Κυτταρίτιδα; Οι θεραπείες που μπορούν να σε βοηθήσουν την… νικήσεις είναι εδώ! Μάθε τα όλα εδώ

Κυτταρίτιδα

Μην κοιτάζεσαι άλλο στον καθρέφτη και επιτρέπεις στον εαυτό σου να χάνει την αυτοπεποίθησή του.

Η κυτταρίτιδα δεν είναι μόνιμο πρόβλημα αλλά έχει λύση και εμείς σου την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Η νέα hot θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας ονομάζεται CELLULITE BLOCKER TECHNOLOGY και έχει ως βάση της τους σπόγγους, που υπόσχονται τη διάλυση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους!

Η πιο νέα αποτελεσματική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας έρχεται από θαλάσσια βάθη και λίμνες της Ρωσίας και του Καναδά και υπόσχεται να διαλύσει το λίπος 10 φορές περισσότερο από το ιώδιο και τα φύκια.

Τι είναι λοιπόν αυτή η απόλυτα φυσική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας;

Η Cellulite Blocker Technology είναι η τελευταία ανακάλυψη της κοσμετολογίας. Σε μελέτες που έγιναν στο πανεπιστήμιο της Μόσχας έδειξαν ότι αυτή η θεραπεία ενεργοποιεί τη λιποδιάλυση ενώ θεωρείται μια εναλλακτική θεραπεία λιποαναρρόφησης, που ενεργοποιεί τη λιπόλυση και αναστέλλει την τοποθέτηση λίπους στην περιοχή εφαρμογής.

Fact: Το τοπικά συσσωρευμένο λίπος και η κυτταρίτιδα δεν μειώνονται με τη διατροφή και την άσκηση.

Η λύση είναι η τοπική λιπόλυση.

Η νέα ανακάλυψη είναι ένα μείγμα σπόγγων από τις λίμνες της Ρωσίας και του Καναδά που έχουν την δυνατότητα να διαρρήξουν το λιποκύτταρο. Αυτοί οι σπόγγοι σε συνδυασμό με ένα φυτικό εκχύλισμα από χρυσάνθεμο έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τις καύσεις τοπικά έως και 10 φορές περισσότερο από οποιαδήποτε θεραπεία ως τώρα.

Το μείγμα των σπόγγων spongilla lacustris, spongilla fragilis σε συνδυασμό με εκχύλισμα χρυσάνθεμου συμβάλουν στη διαδικασία λιπόλυσης του ανθρώπινου οργανισμού. Μετά από πειράματα οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι σπόγγοι λειτουργούν σαν ενεργοποιητές της καύσης του λίπους.

Η κυτταρίτιδα δεν είναι παρά λίπος που συσσωρεύεται στον λιπώδη ιστό. Μόλις οι σπόγγοι εισχωρήσουν στο δέρμα αρχίζουν να “τρυπάνε” τα λιποκύτταρα. Αυτό είναι άμεσα αντιληπτό. Η αίσθηση για τις επόμενες ημέρες είναι ότι μικρές βελονίτσες υπάρχουν μέσα στις πάσχουσες περιοχές. Αν δούμε στο μικροσκόπιο τους σπόγγους θα καταλάβουμε γιατί έχουμε αυτή την αίσθηση. Η εικόνα τους είναι σαν να έχουν γυαλιά στις γωνίες τους.

Έχεις και άλλες ερωτήσεις; Πήγαινε στη σελίδα 2 και θα τα μάθεις όλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Αισθητικη07 Σεπτεμβρίου 2018

Τέλος πια τα jade rollers! Ξέρουμε τι τα αντικαθιστά και αυτό ονομάζεται Gua Sha

Η αρχαία αυτή τεχνική έχει αποτελέσματα που θα σε εκπλήξουν

Ρινοπλαστική
Αισθητικη28 Ιουνίου 2018

Λειτουργική ρινοπλαστική: Έτσι μπορείς να την πετύχεις

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μέθοδο που προσφέρει αισθητική αλλά και λειτουργική αρτιότητα

Αισθητικη08 Ιουνίου 2018

Αυξητική στήθους χωρίς ουλές; Με ταχύτερη ανάρρωση; Και φυσικό αποτέλεσμα; Φυσικά και γίνεται!

Εκεί που η φύση δεν φάνηκε γενναιόδωρη, η πλαστική χειρουργική έρχεται να καλύψει όλα τα κενά

Αισθητικη02 Μαρτίου 2018

«Καμπούρα» στη μύτη; Η λύση είναι η ρινοπλαστική!

Εάν όλα γίνουν σωστά, η ρινοπλαστική παρά τη μικρή ή μεγάλη παρέμβαση στο οστό της μύτης είναι μια ανώδυνη επέμβαση χωρίς σημαντικά οιδήματα μετεγχειρητικά

peeling
Αισθητικη01 Μαρτίου 2018

Peeling που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους; Το κάναμε!

Μάθε τα πάντα για το μανδελικό Peeling, τις ιδιότητές του, το τέλειο αποτέλεσμά που χαρίζει και πού μπορείς να το κάνεις.

Best of network